امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 20:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب یعنی چی در پوشش؟ یعنی یکی لباسش عرف جامعه نباشه هرزه س؟

ن من به عرف جامعه کاری ندارم مثلا الان فک نمیکنی ک من منشورم به شاله؟
ببین الان نوع پوششی ک تو جامعه میبینیم فقط نوعی عقده گشایی ن چیزی ک واقعا بهش معتقدن
چیزی ک حتی خودشون سختشونه ولی سعی میکنن به خودشون به قبولونن ک رفتارشون درسته و صرفا برای جلب توجه
البته بیشتر منظور من هرزگی یه چیز دیگس ک بحثش اینجا زیاد مناسب نیست
ولی میبینم ک جامعه داره به چه سمتی میره و خیانت و فحشا صدای بلندتری از امنیت و اعتماد داره (هرزگی هم پسر هم دختر)

اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
(26-05-2021، 18:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشششششم
ب مولای علی تا حالا دقت نکرده بودم فک میکردم ی چیز هندی نوشته Waaaht Bb1 17

من دارم تو حسرت این میسوزم که چرررا هیچ لهجه ای جز فارسی دری بلد نیسم ._.
میگی هندییی
دری بلدید؟!
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(26-05-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 19:51)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۹_ فک میکنی کیا ازت بدشون میاد ؟
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
آرش؟!-____-

خو والا دگه.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4 86
 سپاس شده توسط Emmɑ
من میگم عاقلی ،میگی ن
(((:
(26-05-2021، 20:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمایی که باید تگ کنم خیلی خیلی زیادن ._.
مگه اینکه بیخیال بشم و خیلی خلاصه بنویسم

فقط اسماشونو بگو
تگ نکن^^

الان میرم مینویسم ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(26-05-2021، 20:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اسماشونو بگو
تگ نکن^^

الان میرم مینویسم ^^

فدای شما^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(26-05-2021، 19:09)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی درد داره بعد یه سال و خورده ای بشینی رمان بخونی
پایانش تلخ باشه
:||||||||

واقعا! /:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@Волшебник
@"نــــــــــⓐنسی"
@"صباnafas"
اندر احوالات،خبرای خوبی دارم :ngh:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 20:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین الان نوع پوششی ک تو جامعه میبینیم فقط نوعی عقده گشایی ن چیزی ک واقعا بهش معتقدن
چیزی ک حتی خودشون سختشونه ولی سعی میکنن به خودشون به قبولونن ک رفتارشون درسته و صرفا برای جلب توجه
ولی میبینم ک جامعه داره به چه سمتی میره و خیانت و فحشا صدای بلندتری از امنیت و اعتماد داره (هرزگی هم پسر هم دختر)

اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم
سلیقه و باور چطور درست میشه؟با اعتقاد و افکار
(26-05-2021، 20:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فک میکنی بحث اعتقادی باید ربط به دین داشته باشه:/
اصلا من به اسلام کاری ندارم چون دین یک چیز شخصی ولی نوع پوشش تا حدودی شخصیه مثلا نمیشه لخت تو خیابون گشت بگی دلم میخاد..
گفتم ک بحث من سر پوشش نبود بیشتر بحث روابط بین دخترو وسر بود(دیگ بازش نکنم خودت متوجه شدی فک کنم:/)

خیانت و عدم تعهد در زندگی با شعار ازادی ربطی نداره؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان