26-05-2021، 20:32
(26-05-2021، 20:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-05-2021، 20:13)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب یعنی چی در پوشش؟ یعنی یکی لباسش عرف جامعه نباشه هرزه س؟
ن من به عرف جامعه کاری ندارم مثلا الان فک نمیکنی ک من منشورم به شاله؟
ببین الان نوع پوششی ک تو جامعه میبینیم فقط نوعی عقده گشایی ن چیزی ک واقعا بهش معتقدن
چیزی ک حتی خودشون سختشونه ولی سعی میکنن به خودشون به قبولونن ک رفتارشون درسته و صرفا برای جلب توجه
البته بیشتر منظور من هرزگی یه چیز دیگس ک بحثش اینجا زیاد مناسب نیست
ولی میبینم ک جامعه داره به چه سمتی میره و خیانت و فحشا صدای بلندتری از امنیت و اعتماد داره (هرزگی هم پسر هم دختر)
اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم