امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 20:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
اندر احوالات،خبرای خوبی دارم :ngh:

جونننن بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(26-05-2021، 20:34)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش؟!-____-

خو والا دگه.-.
میدونی چیه پسرک
من تو و پرهامو مثل یه برادر دوست داشتم و دارم.
فقط ببخشید دیگه ما بلد نیستیم تو دل بریم برادر
 سپاس شده توسط BIG-DARK
ایح ایحbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(26-05-2021، 20:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"

جونننن بگو
جون به خودتD;
شتوری
 سپاس شده توسط _sehun_
(26-05-2021، 20:39)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم
سلیقه و باور چطور درست میشه؟با اعتقاد و افکار

ژنتیک. محیط زندگی. خونواده. مدرسه. دوستان. بلوغ فکری. مطالعه و تحقیق. تجربیات زندگی.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 20:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونننن بگو
جون به خودتD;
شتوری

خبرارو بگوووو
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-05-2021، 20:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون به خودتD;
شتوری

خبرارو بگوووو
هیچی بیخیال:v
 سپاس شده توسط _sehun_

"ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ"
Волшебник
"نــــــــــⓐنسی"
"صباnafas"

بگو=/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-05-2021، 16:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 16:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنت بهت! 
کجا بودی با موتورت انتظار اصحاب کهف کشیدم پشمک:/
عرررررررررررررررررررررر ترییییییییییییییییییی(ها چیه دوست داشتم بگم)
موتور من دست تو بود؟بی ترادب باهاش میخواستم برم کنکور بدم

اصحاب کهف دارن کیف دنیارو میکنند=/

دیگه چیا دوست داری قناری؟
نه موتور دست منه میام اون ورا بهت سر میزنم ببینی چجوری تک چرخ میزنم باهاش Telegh_01
نه کنکور رو باید نیت کنی قبلش پیاده روی کنی تا حوزت برات خوبه قشنگ جان

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@Волшебник
@"نــــــــــⓐنسی"
@"صباnafas"

میخوای پیتزا بدی بهم ؟
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Emmɑ
(26-05-2021، 20:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ"
Волшебник
"نــــــــــⓐنسی"
"صباnafas"

بگو=/
برا من شاخ نشو شوهر-_-
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان