امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 20:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم
چرا فک میکنی بحث اعتقادق باید ربط به دین داشته باشه:/
اصلا من به اسلام کلری ندارم چون دین یک چیز شخصی ولی نوع پوشش تا حدودی شخصیه مثلا نمیشه لخت تو خیابون گشت بگی دلم میخاد..
گفتم ک بحث من سر پوشش نبود بیشتر بحث روابط بین دخترو وسر بود(دیگ بازش نکنم خودت متوجه شدی فک کنم:/)

خیانت و عدم تعهد در زندگی با شعار ازادی ربطی نداره؟

چون تو کشور ما دلیل پوشش اکثر دخترا دینه. از یه سنی هم شروع میشه که اصلا نمیدونن چرا؟
آزادی تا جاییه که تو به بقیه آسیبی نزنی. آره لخت گشتن تو خیابون به بقیه آسیب میزنه واسه همین نمیشه

خب بگو منظورت از هرزگی چیه دیگه. اول خودت بحث پوشش رو آوردی ..

تعهد تو رابطه هم باز به خود فرد ربط داره. مفهوم آزادی خیلی بالاتر از این حرفاست. اینکه بخوای به پارتنرت خیانت کنی حتی اگه آزادی نداشته باشی هم کاملا ممکن و شدنیه. آزادی اینه که تو بتونی طرز فکر و رفتارت و طرز زندگیت رو به دور از هرگونه تعصب و زور و اجباری بسازی یا انتخاب کنی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، _sehun_
آگهی
(26-05-2021، 20:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 16:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررررررررررررررررررررر ترییییییییییییییییییی(ها چیه دوست داشتم بگم)
موتور من دست تو بود؟بی ترادب باهاش میخواستم برم کنکور بدم

اصحاب کهف دارن کیف دنیارو میکنند=/

دیگه چیا دوست داری قناری؟
نه موتور دست منه میام اون ورا بهت سر میزنم ببینی چجوری تک چرخ میزنم باهاش Telegh_01
نه کنکور رو باید نیت کنی قبلش پیاده روی کنی تا حوزت برات خوبه قشنگ جان
تو رو=/

ببینم موتور دوست نداشتی چجوری یه دفعه متحول شدی؟

سرویس میشم که تو راه از استرس یه دور میرم پیش خدا و میام
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
ب فنای سهون میگن شونکی ک معنیش میشه شوالیه ماه*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=288307&pid=3770652#pid3770652
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:39)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه و باور چطور درست میشه؟با اعتقاد و افکار

ژنتیک. محیط زندگی. خونواده. مدرسه. دوستان. بلوغ فکری. مطالعه و تحقیق. تجربیات زندگی.
 آره !عامل بیرونی و درونی موثر با پذیرش قلبی شکل دهنده اعتقاداته بعد بعنوان مثلا سلیقه بروز میکنه
(26-05-2021، 20:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو=/
برا من شاخ نشو شوهر-_-
هرچی من میگم بگو چشم

سخنت را بگو تا با دیوار یکیت نکردم

(26-05-2021، 20:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم میگن صبا=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _sehun_
(26-05-2021، 20:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@Волшебник
@"نــــــــــⓐنسی"
@"صباnafas"
اندر احوالات،خبرای خوبی دارم :ngh:

میخوای پیتزا بدی بهم ؟
صبا ازم خاستگاری کرد

(26-05-2021، 20:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من شاخ نشو شوهر-_-
هرچی من میگم بگو چشم

گفتم بهتره بگم مخفی بازی خوب نیست
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(26-05-2021، 20:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای پیتزا بدی بهم ؟
صبا ازم خاستگاری کرد
=////شاید من اینجا ده تا زن دیگم داشتم

ایشششش
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(26-05-2021، 20:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من شاخ نشو شوهر-_-
هرچی من میگم بگو چشم

(26-05-2021، 20:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم میگن صبا=/

شاخ شدی جواب نمیدی؟/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 20:56)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا ازم خاستگاری کرد
=////شاید من اینجا ده تا زن دیگم داشتم

ایشششش
ببین عشقم داری غلط زیادی میخوری اذیتم کنی داداشامو میفرستم جونت
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 20:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی من میگم بگو چشم

به منم میگن صبا=/

شاخ شدی جواب نمیدی؟/:
یادم رفت=//////

ماجرا رو بگو ادامش بدم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان