26-05-2021، 20:59
(26-05-2021، 20:52)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-05-2021، 20:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا فک میکنی بحث اعتقادق باید ربط به دین داشته باشه:/
اصلا من به اسلام کلری ندارم چون دین یک چیز شخصی ولی نوع پوشش تا حدودی شخصیه مثلا نمیشه لخت تو خیابون گشت بگی دلم میخاد..
گفتم ک بحث من سر پوشش نبود بیشتر بحث روابط بین دخترو وسر بود(دیگ بازش نکنم خودت متوجه شدی فک کنم:/)
خیانت و عدم تعهد در زندگی با شعار ازادی ربطی نداره؟
چون تو کشور ما دلیل پوشش اکثر دخترا دینه. از یه سنی هم شروع میشه که اصلا نمیدونن چرا؟
آزادی تا جاییه که تو به بقیه آسیبی نزنی. آره لخت گشتن تو خیابون به بقیه آسیب میزنه واسه همین نمیشه
خب بگو منظورت از هرزگی چیه دیگه. اول خودت بحث پوشش رو آوردی ..
تعهد تو رابطه هم باز به خود فرد ربط داره. مفهوم آزادی خیلی بالاتر از این حرفاست. اینکه بخوای به پارتنرت خیانت کنی حتی اگه آزادی نداشته باشی هم کاملا ممکن و شدنیه. آزادی اینه که تو بتونی طرز فکر و رفتارت و طرز زندگیت رو به دور از هرگونه تعصب و زور و اجباری بسازی یا انتخاب کنی.
دین شده قانون ما پس بهتره بگیم به خاطره قانونه!
پس ببین هر کاریذهر طرز فکری درست نیست
یعین چی اگ ازادی نداشته باشی بازم به پارتنرت خیانت کنی؟فکر کنم تو اشتباه گرفتی معنی اختیارو اختیار یعنی
[آزادی یا رهایی، به مفهوم مختلطی اشاره دارد که شامل مفاهیم پایهای خودمختاری، حکومت بر خود و استقلال از یک سو، و توانایی کلی در انجام کارها، داشتن انتخابهای مختلف و توانایی کسب هدفهای انسانی از سوی دیگر میباشد. ]
اون معنی ک تو گفتی در رابطه با فردیه ک راهه درستو میگ ولی ن ت رابطه های الان ک داریم خیانتو میبینیم حالا چون هرزگی اوردم بد شد ؟مگ مااسیر کلماتیم؟تغییر کلمه میتونه ماهیتو عوض کنه؟
طرف میگ من ازادم با هرکی درارتباط داشته باظم ولی اصلا این فرد ازاد نیست چون ممکنه اون فرد متاهل باشه یا خودش متاهل باشه