امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش اوکیه
فقط بی ادبه._.

وای نO_o
بنظرت آدم بی ادب درست نمیشه؟._.

عه._.
خب بهش بوگو
بوگو من با این اخلاقت نمیسازم
با همه بی ادب باش با من نه 15 Big Grin
چون مثلا من خودم برام مهمه وقتی دارم با طرف جدی حرف میزنم یهو فش نده -_-
ولی خب همه چیز ادب نیس چون خیلیام هستن کلی باادبنو خانومم خانومم را میندازن ولی گاوی بیش نیستن  Big Grin
خلاصه ک مشکلات خود را باهم درمیان بزارین

گفتم بهش._.
گفت همینه ک هست(((::::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
سلااام!

__

@*Aɴѕel* امشب یادم موند آرزو کنم. :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، ρυяρℓє_ѕку ، *Aɴѕel*
یک دقیقه نشده مثل خر سپاس جمع کردم :v
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، Emmɑ ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
:ngh:
 سپاس شده توسط Mohlek ، _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق ، Medusa
(26-05-2021، 22:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:21)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیین زشته چادر بپوش و بذار

حله
برو پروفایلمو ببین پادشاه قلبم
کیارو دعوت کنیم؟
باش خانمم=////
کل اینجارو
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Emmɑ
(26-05-2021، 22:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک دقیقه نشده مثل خر سپاس جمع کردم :v

تو چه کم پیدا بودی قندِ عسل
حالت چطوره؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 21:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۹_ فک میکنی کیا ازت بدشون میاد ؟
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@Волшебник
دختره؟-ـ-من ازت بدم میومد کمکت میکردم خیار؟._.
ماشالا همه هم میگن ما ازشون متنفریم|:
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-05-2021، 22:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول تو رابطه مهمه!
نه والا خانواده ما منبع تجربس
پولدار باشه یه سالل بعدش برمیگردی=/

والا ما همه فقیر فقراییم پولدار نداشتیم/:
بابام با ماهی 5 تومن حقوق پولدار خانوادس خیلیم شاخیم/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 22:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بهش بوگو
بوگو من با این اخلاقت نمیسازم
با همه بی ادب باش با من نه 15 Big Grin
چون مثلا من خودم برام مهمه وقتی دارم با طرف جدی حرف میزنم یهو فش نده -_-
ولی خب همه چیز ادب نیس چون خیلیام هستن کلی باادبنو خانومم خانومم را میندازن ولی گاوی بیش نیستن  Big Grin
خلاصه ک مشکلات خود را باهم درمیان بزارین

گفتم بهش._.
گفت همینه ک هست(((::::
توام بگو من واسه کسی میمیرم ک حداقل برام تب کنه
اگه واقعا دوست داشته باشه مراعاتتو میکنه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
صنم کمک((:
(((:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان