امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

گوشیم دو درصده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ ، Medusa
آگهی
(26-05-2021، 23:04)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بچه منظورش اینه ک باید برا مراسمی ک متعلق ب شما و بانو هست خرج کنی ک دو سوم خرج میره تو شیکم حسام  25r30
خب ژیگر میخوام تو شکم زنم کنم ته این حسام
چراااااا میخوایی تپل بشه بعد ی لقمه چپش کنییی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
@شـــقآیــق
عشقم وقتی هنوز ت معیاری برای انتخاب همسر نداری یعنی هنوز تو خودت این امادگیو این صاحب نظر بودنو ایجاد نکردی چطوری میخایی وارد یه زندگی جدیدی بشی و راجب اتفاقای زندگیت نظر بدی اونو هدایت کنی؟
به نظرم فعلا رو خودت کار کن اول خودتو بشناس
برای ازدواج فرصت خیلی هست
فعلا ببین خودت کی هستی
چی از زندگی میخایی
چی از ادمای اطرافت میخایی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(26-05-2021، 23:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:59)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه خوبه میگی برا زنش مگه زنمی برات خوراکی بگیرم تو جشن=/
من اینا حالیم نی
من فقط میخورم vv:
=////

دعوتت نمیکنماااااا
گوش کن به حرفم دنیارو با خوراکیاش به پات میریزم=/

(26-05-2021، 23:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:03)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغت درازه ددروغگو
شروع نکناا به خواهرات رفتم اه-ـ-
خواهرا من دمغشون مثل چماقه والا تو اونم رد کردی=//
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، Mohlek
(26-05-2021، 23:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره از بچگی._.
بعد اینکه اونم بیست سالشه
بیشتر فکر میکنم بهش-_-
تا صبح باید فکر کنم

اونم بیست؟  6
خب آخه الان شغل و برنامه‌ش برای آینده مشخصه؟ 
زندگی رو چرخوندن آسون نیست. دو تا جوون بیست ساله با این قیمتا و تورم و... از پسش برمیان واقعا؟ تو بیست سالگی آدم هنوز پس‌انداز چندانی نداره. هنوز تکلیف شغل و دانشگاه و... اش مشخص نیست. رو هواست رسماً. مگه اینکه خانواده‌هاتون خیلی حمایت کنن. 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@musalick
به مولاکه فقط یه راه داری 4fvf
لامصب این حصین اهنگ میده فاز دعوا میگیگیریم :ngh:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(26-05-2021، 23:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:04)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ژیگر میخوام تو شکم زنم کنم ته این حسام
چراااااا میخوایی تپل بشه بعد ی لقمه چپش کنییی؟
از کجافهمیدی؟
زشته ابرو داری کن
 سپاس شده توسط shghyegh
@*VENUS*
@shghyegh
@"BTS.ARMY"
کلی مرسی عشقا♡♡♡
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(26-05-2021، 23:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شروع نکناا به خواهرات رفتم اه-ـ-
خواهرا من دمغشون مثل چماقه والا تو اونم رد کردی=//
خواهرات کین حالا؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-05-2021، 23:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم دو درصده|:

به عنوان حرف آخر:
ازدواج نکن. :|
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان