امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 23:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا هیچی نمیدونم-_-
من اصن نمیدونم دارم چیکار میکنم-_-
رو هوااام -_-
اصن نمیدونم چجوری خودمو بشناسم

اره بیسته._.
شغل تراشکار._.
سیکل هستن-_-
میگه ما میتوانیم-_-):
6

بره با عمه‌ش بتوانه.
صنم25r3025r30
وای جواب عالی بود25r30
ایندفع گفت ما میتوانیم اینو بهش میگم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Medusa
آگهی
(26-05-2021، 23:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
به مولاکه فقط یه راه داری 4fvf
لامصب این حصین اهنگ میده فاز دعوا میگیگیریم :ngh:
یا راهی خواهم ساخت
یا راهی خواهم سوخت
ربطی نداشت ولی خب جالب بود

والا
مهرابم فاز دعوا میده ولی وسط دعوا گریت میگیره Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_ ، Medusa ، Prometheus
(26-05-2021، 23:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیونه31Telegh_01

ن نیستم
فقط ایندفعه برخلاف دو دفه قبلی ک فکر میکردم عاشق شدم،عاشق شدم|:

آیدی بده برم دهنشونو سرویس کنم جواب دوستمو نمیدن|||:
الان اعصاب ندارمممم||:

نه. دوسشون دارم. میان به زودی. میدونم
بهرام؟
(((:
(26-05-2021، 23:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:22)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن دست قشنگ رو

صحنه رو خالی کنید برا دو عدد کلاغ عاشق
تو نهایتِ عشقی
نهایتِ دوست داشتن
و در لابلای این بی نهایت ها
چقدر خوشبختم
که تو سهم قلب منی

در یک کلام =///ما یو را دوست داریم=/////
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 23:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نیستم

عزیزم، هزاران بار توی زندگیت قراره فکر کنی که عاشق شدی و هربار هم فکر کنی که این آخرین باره و دیگه قرار نیست هیچکس رو به این اندازه دوست داشته باشی. ولی چرنده. باور کن. 
 سپاس شده توسط Mohlek ، _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(26-05-2021، 23:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نهایتِ عشقی
نهایتِ دوست داشتن
و در لابلای این بی نهایت ها
چقدر خوشبختم
که تو سهم قلب منی

در صفحه شطرنج زندگیم
تمام مهره هایم مات مهربانیت شد
و من با اسب سفید قلبم به سوی تو تاختم
تا بگویم :
شاه دلم دوستت دارم
عشقم منو تو پروفایلت نذاشتی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 23:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نیستم

عزیزم، هزاران بار توی زندگیت قراره فکر کنی که عاشق شدی و هربار هم فکر کنی که این آخرین باره و دیگه قرار نیست هیچکس رو به این اندازه دوست داشته باشی. ولی چرنده. باور کن. 
به احترام سخن زیبایتان لحظه ای سکوت
خدایی راسته
 سپاس شده توسط Medusa
(26-05-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در صفحه شطرنج زندگیم
تا بگویم :
شاه دلم دوستت دارم
عزیزم نمیخوای این میمون بازیا رو تمومش کنی ؟ Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 23:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه. دوسشون دارم. میان به زودی. میدونم
بهرام؟

بله
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در صفحه شطرنج زندگیم
تا بگویم :
شاه دلم دوستت دارم

در دنیای من یک تو کافی ست
تا بهشت را همین حوالی خودم
شانه به شانه ی دوست داشتن تو
تجربه کنم …
وایسا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان