امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 23:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتم عشقم
نفسم=/
در طول روز هنگام انجام هر کاری

بـه تـو فکر می کنم

وقتی چشم‌هایم را باز میکنم

تـو را می بینم، و همین‌طور وقتی آن‌ها را می‌بندم

تـو همیشه در افکار مـن جاری هستی
اقایی؟
وجـــــــــــــ٫٫ــود تــو دلیـــل عاشقیمــــــــــ٫٫ــــه‍Smile)❤

جونم=/
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(26-05-2021، 23:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
میبینی خوشگلم ؟
دو دیقه نباشی پیشم اینا پزشو بم میدن
برگرد به آغوشم ^^
وایی خداTelegh_01Telegh_01
نمیتونیم دو دیقه از دستتون عشقمونو بغل کنیم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(26-05-2021، 23:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در طول روز هنگام انجام هر کاری

بـه تـو فکر می کنم

وقتی چشم‌هایم را باز میکنم

تـو را می بینم، و همین‌طور وقتی آن‌ها را می‌بندم

تـو همیشه در افکار مـن جاری هستی
اقایی؟

جونم=/
میدونستی چشمات همه دنیامه؟
اونارو از من نگیرp336
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
@shghyegh
@"BTS.ARMY"
کلی مرسی عشقا♡♡♡
تو مامی من بودی*-*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(26-05-2021، 23:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی خداTelegh_01Telegh_01
نمیتونیم دو دیقه از دستتون عشقمونو بغل کنیم ؟
دعا می‌کنم

در فراسوی این شب تاریک و سیاہ

خداوند نور عشق بی حدش را

بتاباند بر خوشه آرزو‌های شما

تا صد‌ها ستارہ بروید برای اجابت آن‌ها

پیوندتان مبارک
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(26-05-2021، 23:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم=/
میدونستی چشمات همه دنیامه؟
اونارو از من نگیرp336
عشقم بیا برشون دار
 سپاس شده توسط Emmɑ
معرفی میکنم
شوهر جدیدم^^
@"Musalick"
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، Medusa ، شـــقآیــق
مردم چه رویی دارن bathtime
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی میکنم
شوهر جدیدم^^
@"Musalick"
عشقم
تو همه زندگیمی
بی تو میمیرم لعنتی ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی میکنم
شوهر جدیدم^^
@"Musalick"

?

(26-05-2021، 23:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی میکنم
شوهر جدیدم^^
@"Musalick"
عشقم
تو همه زندگیمی
بی تو میمیرم لعنتی ...

??
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان