امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 23:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق حرف حالیش نمیشه

جهیزیه دخترت عامادس دیگه ؟

گولشو نخورین این جهیزیه هارو برمی‌داره فرار میکنه دیدم ک میگم Telegh_01

ساکت شو لعنتی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
آگهی
هعی)):
 سپاس شده توسط *VENUS*
(26-05-2021، 23:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما انقدر خوبین حیفه بیاید سمت ما تباه می‌شید. همون جایی که هستید باقی بمونید‌. لیاقتتونو نداریم به مولا. ((((:
حالا بهتون یه افتخاری میدیم
هر چند ازدواج با لول پایینا داستان داره ولی خب دله دیگه چه میشه کرد v:

واسه همینه که من دختر‌ به تو نمیدم که داستان نشه واسه دخترم ^^
برو یکم سواد پیدا کن .. دانشگاه برو ، یه دستی به سرو قیافت بکش -__-
بلکه یکم به سطح ما نزدیک تر بشی :۷
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(26-05-2021، 23:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خواهر جان این جوونای امروزی خودشون میبرن میدوزن مارو تهش برا مراسمشون دعوت میکنن p336

نه عزیزم ^^
من تا حالا از ۹۹ بار‌ شوهر کردنِ دخترم جلوگیری کردم
اینم صدمیش ^^
پس میسپارمش ب تو خواهر
ی جفت دمپایی دارم خواستی بگو قرض بدم بهت دور برد و عالین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
اصلا حوصله ی تو جمع بودن رو ندارم

اونم چن سااااعت هوووف
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
(26-05-2021، 23:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت فحش میدما ._.
برو برو
ترافیک درست کردی واینستا اینجا :۷
بند و بساطتو یه جا دیگه پهن کن
فحش که هیچ
توپ و تانکم بیاری کارساز نیست
عاشق شدم رفت

چاره نذاشتی دیگه.
نمیخواستم از در زور وارد شم
خواستم با صحبت حلش کنیم
باشه (;
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، *Aɴѕel*
(26-05-2021، 23:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بهتون یه افتخاری میدیم
هر چند ازدواج با لول پایینا داستان داره ولی خب دله دیگه چه میشه کرد v:

واسه همینه که من دختر‌ به تو نمیدم که داستان نشه واسه دخترم ^^
برو یکم سواد پیدا کن .. دانشگاه برو ، یه دستی به سرو قیافت بکش -__-
بلکه یکم به سطح ما نزدیک تر بشی :۷
ای بابا
باو بزارین ما جوونا خوش باشیم با هم
ضمنا
سطح بنده ازتون بالاتره
لطفا منو با الفازی مثل شما و آقا صدا بزنید

مادر زن من چطوره ؟ v:
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(26-05-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گولشو نخورین این جهیزیه هارو برمی‌داره فرار میکنه دیدم ک میگم Telegh_01

ساکت شو لعنتی Telegh_01

نهههه ولم کن بزا بگگگم
با اینکه منو با قمه تهدید میکنی ولی میگگگممم
ب این دختر ندین این فابصویاوشکبادزز ،شزلگهتسز(جلو دهنمو گرفتی مثلا Telegh_01)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، Medusa
(26-05-2021، 23:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم ^^
من تا حالا از ۹۹ بار‌ شوهر کردنِ دخترم جلوگیری کردم
اینم صدمیش ^^
پس میسپارمش ب تو خواهر
ی جفت دمپایی دارم خواستی بگو قرض بدم بهت دور برد و عالین

عه ! توام داری ؟! منم یه جفت دمپایی آبی دارم! دَمیجش از M4 بیشتره لامصب
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(26-05-2021، 23:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش که هیچ
توپ و تانکم بیاری کارساز نیست
عاشق شدم رفت

چاره نذاشتی دیگه.
نمیخواستم از در زور وارد شم
خواستم با صحبت حلش کنیم
باشه (;
قدرت عشق
بالاتر از زور توعه
من و عشقم شما همه
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان