امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(27-05-2021، 1:01)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 0:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق فقط یه هورمونه مسخرس...

دو مین بعد از شکست عشقی می اید و تایپ میکند

(27-05-2021، 0:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی کم پیش میاد!
بیما؟
انشالله که خیر باشه
ببم
اگه پیداش کنم._.
ببم؟

(27-05-2021، 1:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 0:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عامممم رویاهام نابود شد شب بخیر ._. *قلب شکسته
میخوای مثل بقیه مادرا پشیمونت کنم؟-.-
عشق چیز بدی نیست..
میتونه بین مادر و فرزند باشه یا پدر فرزند
میتونه بین خواهر برادر باشه
میتونه بین دو دوست باشه.چه هم جنس چه جنس مخالف
عشق وجود داره
به شرط اینکه بعضی افکار ها نابودش نکنن
ولی اگه عشق باشه
کسی هم نمیتونه نابودش کنه
بگو ببینم عاشق کی شدی؟:>
نمیدونم عشقو احساس میکنم ولی شخص خاصی وجود نداره!
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
آگهی
(26-05-2021، 23:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
به مولاکه فقط یه راه داری 4fvf
لامصب این حصین اهنگ میده فاز دعوا میگیگیریم :ngh:
یا راهی خواهم ساخت
یا راهی خواهم سوخت
ربطی نداشت ولی خب جالب بود

والا
مهرابم فاز دعوا میده ولی وسط دعوا گریت میگیره Telegh_01

با مهراب میری دعوا بعد چاقو در میاری بری طرفو بزنی خودزنی میکنی ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(27-05-2021، 1:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا راهی خواهم ساخت
یا راهی خواهم سوخت
ربطی نداشت ولی خب جالب بود

والا
مهرابم فاز دعوا میده ولی وسط دعوا گریت میگیره Telegh_01

با مهراب میری دعوا بعد چاقو در میاری بری طرفو بزنی خودزنی میکنی ._.

به شوهر جدیدم سلام کن:*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus
(27-05-2021، 1:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 1:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای مثل بقیه مادرا پشیمونت کنم؟-.-
عشق چیز بدی نیست..
میتونه بین مادر و فرزند باشه یا پدر فرزند
میتونه بین خواهر برادر باشه
میتونه بین دو دوست باشه.چه هم جنس چه جنس مخالف
عشق وجود داره
به شرط اینکه بعضی افکار ها نابودش نکنن
ولی اگه عشق باشه
کسی هم نمیتونه نابودش کنه
بگو ببینم عاشق کی شدی؟:>
باید عشق من و صبارو ببینی-.-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(27-05-2021، 1:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 1:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید عشق من و صبارو ببینی-.-
دست وردار از سرم خیلی سمین Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(27-05-2021، 0:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونه شقی8
راست میگویی8
وای برگام باورم نمیشه8

._.
تاحالا ب ازدواج فکر کردی ؟
ب اینکه چ ملاک های باید داشته باشه فرد مقابل؟

خدا پیغمبر حالیش باشه و از اینا 
بخاطر پول ردش نکنید 

هر چیَم مومن باشه اگه پول نداشته باشه هیچ... =/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 23:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
@shghyegh
@"BTS.ARMY"
کلی مرسی عشقا♡♡♡
تو مامی من بودی*-*

بلی بلی دخمل نازم^^

(26-05-2021، 23:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
@shghyegh
@"BTS.ARMY"
کلی مرسی عشقا♡♡♡
به خاطر چی؟(:

تگ تو چالش ادمین شدن(=

(26-05-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی میکنم
شوهر جدیدم^^
@"Musalick"

شوهر مردمو ندزد:/
پسر من خودش زن دارع ی تیکه جواهر:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، *Aɴѕel*
(26-05-2021، 20:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چیا دوست داری قناری؟
نه موتور دست منه میام اون ورا بهت سر میزنم ببینی چجوری تک چرخ میزنم باهاش Telegh_01
نه کنکور رو باید نیت کنی قبلش پیاده روی کنی تا حوزت برات خوبه قشنگ جان
تو رو=/

ببینم موتور دوست نداشتی چجوری یه دفعه متحول شدی؟

سرویس میشم که تو راه از استرس یه دور میرم پیش خدا و میام

جووون :^
اره دیگه تصمیم گرفتم از خورزوف تا بهادران این افتخار رو بدم بیام با موتورت lol فقط پول بنزین رو کارت به کارت کن عسلم .-‌. 
قرارم دریاچه سر پل.... میبینمت دلبر‌‌‌..
نه اتفاقا پیاده خیلی برای رفع استرس خوبه :/

(26-05-2021، 20:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای پیتزا بدی بهم ؟
صبا ازم خاستگاری کرد

(26-05-2021، 20:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی من میگم بگو چشم

سخنت را بگو تا با دیوار یکیت نکردم

گفتم بهتره بگم مخفی بازی خوب نیست

چه قدر غلط میخورین :|
صبا شناسنامت دگ جا نداره برای این ضعیفه!
شرم کن! 
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق ، Emmɑ
(27-05-2021، 5:58)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو=/

اره دیگه تصمیم گرفتم از خورزوف تا بهادران این افتخار رو بدم بیام با موتورت lol فقط پول بنزین رو کارت به کارت کن عسلم .-‌. 
چه افتخاری نصیبم شده اجازه بده یه دور جمیعا همه صلوات=/
اگه پول بنزی داشتم که بهت موتورو نمیدادم
لباس چی بپوشم؟==/
بخاطری تو دو قد م پیاده میرم

(27-05-2021، 5:58)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو=/

(26-05-2021، 20:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا ازم خاستگاری کرد

گفتم بهتره بگم مخفی بازی خوب نیست

چه قدر غلط میخورین :|
صبا شناسنامت دگ جا نداره برای این ضعیفه!
شرم کن! 
میرمش شناسنامه میگیرم
محله رو رها کن

@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱

بزن اون صندوق پیامو خالی کن=//////

لنتی از بنفشی در اومدی که=/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(27-05-2021، 0:47)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 0:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره/: شاید
نمیدونم

تو مگه عاشق نبودی از قبل؟
اوهوم(:

(27-05-2021، 0:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 0:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرم خرابه
درگیرم
دچار اختلالات روحی روانی شدم

باو هرکاری دوس داری بکن. فوووقش به چوخ میری
موافقمم._.
(((:
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان