امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(27-05-2021، 12:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 12:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا عجیبه اونجا ازین چیزا نیست
چ جالب*-*
بدوو وسایلاتو جمع کن
کاش کرونا نبود):

واقعا نیست):
اومدم^^

بیا خونه ما مسافرخونه نریاا^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
آگهی
(27-05-2021، 11:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 10:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ اره ! ادم اصلا سَبک میشه ^^
منم خوبم و درگیر درسامم
طوطیمم این دفعه جوجش سالم به دنیا میاد فکر کنم ^-^ خیلی خوشحالم
نزدیک ۷ ماهه منتظرم اینا یه جوجه طوطی به من بدن lol
فکر کنم بالاخره به آرزوم میرسم *-*
خیلی

شکر موفق باشی^^

ای جااان*.*
پس نینی تو راه دارینD:
نی نی طوطی خوشگله؟._.

بعید میدونم ._.
پوستش صورتیه و هیچی پر نداره ._.
بیشتر ترسناکه
به دنیا اومد ازش عکس میگیرم نشونت میدم ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(27-05-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 10:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم^^

سلام زندگی ^^ چطوری ؟

میخوام برم پیش فاطمه^^
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(27-05-2021، 11:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه داره حالم بهم میخورهBl8
جم کنین این بازیه چندشو.

=//// سعی کن با من نباشی=///
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
عزیزم بزار واست توضیح بدم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(27-05-2021، 11:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 10:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر منو از راه به در کرده >.<
چی کارش کنی ؟ به ۹۹ روش سامورایی و ۷۴ روش آریایی باید پدرشو در بیاری ._.

شما خودتو معرفی میکنی ؟
احیانا منو نمیشناسی ؟ به اسم آرمینا ؟ ^-^

اینارو ولشون کن
خودت چطوری برادر ؟ ^-^
خوبی خوشی ؟ زندگی روبه راهه ؟

شما میشناسی منو؟
من ک اسما همه برام جز یه عده تازس.. 
من که نمیشناسم که ^^
واسه همین میگم معرفی میکنی ؟ من چند سال رفتم از فلش و شاید بشناسیم همو . نام کاربریتو عوض کردی ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، τοxικ
(27-05-2021، 12:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

من توضیح خواستم؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 12:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 12:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

من توضیح خواستم؟
ببین
باید باش کنار بیای
ملیکا دختر خوبیه
هر دوتونو دوس دارم vv:
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 12:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زندگی ^^ چطوری ؟

میخوام برم پیش فاطمه^^

فاطمه کیه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(27-05-2021، 12:06)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 11:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه داره حالم بهم میخورهBl8
جم کنین این بازیه چندشو.

=//// سعی کن با من نباشی=///
با تو نبودم Bl8
ولی میتونی به خودت بگیریBl8
(((:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان