(27-05-2021، 13:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 13:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدات
اره من ی شب حسامو کتک نزنم خوابم نمیبره
(27-05-2021، 13:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 13:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نشــــــــی (:
جا منم بزن مامان گلم
گنا داله ولی باعشه
وی را بی طرف گیر اوردیم ._.
از نظر من هیچ کی گناه نداره ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(27-05-2021، 12:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا خوراکیا چیا هست؟ ._.
شکلاتم هست تو برنامه ؟
همه چی هستتت^^
منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من
خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن
منو با خودت ببر من به رفتن قانعم
خواستنی هر چی که هست
تو بخوای من قانعم ( بانو گوگوش )
(27-05-2021، 13:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 12:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه چی هستتت^^
خواستنی هر چی که هست
خاطرات شمال محاله یادم بره
#بی معنی و مفهوم ولی زیبا
(27-05-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 13:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خواستنی هر چی که هست
خاطرات شمال محاله یادم بره
#بی معنی و مفهوم ولی زیبا
واییی چقدر با این اهنگ تو ماشین میرقصیدم ._.
حتی یکبار از خود بی خود شدم و تا کمر از پنجره رفتم بیرون ._.
(27-05-2021، 12:59)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 12:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▵طُ♡▴ سـرآغاز تمـامِ
▵آرزوهایِ▴ شـیرینِ دُنیـایِ مَنـی?
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!
کدومش اقایی جذاب من؟
(27-05-2021، 13:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 12:59)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وسطی یا اخری
انتخابتو بگو خانمی سلیقت قشنگه
27-05-2021، 13:28 (آخرین ویرایش در این ارسال: 27-05-2021، 13:28، توسط Emmɑ.)
(27-05-2021، 13:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 13:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخری امپراطور قلبم فقط خیلی کلفته:vv
=///// تک شتر در صحرای قلبم بزن وسطی
یعنی تو دنیا برترین عاشقا ماییم:*غیر اینه؟
سکوت قلبمو بشکنو برگرد
https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Sokoot%20(320).mp3
(27-05-2021، 13:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_bdeaa.png
هـــعی نـــــایـــــــس
(27-05-2021، 13:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2021، 13:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گنا داله ولی باعشه
وی را بی طرف گیر اوردیم ._.
از نظر من هیچ کی گناه نداره ._.