امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

@"Musalick"
فقط توووووو :*
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
(27-05-2021، 13:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام نفسم
آی لاو یو

اینجارو خلوت کنید با عشقم سخن بگم
جوننننن
ماشین بفرستم؟!
نه دنیام=// با موتور میام

عشقم چی دوست داری برات بیارم؟=/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 13:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
جون دلم حاجی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(27-05-2021، 13:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:39)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت در طول روز=////

طلاقت میدم=//

نفر بعدی که قرار عاشقش بشم معرفی کنه خودشو=/

سلام جوجو
p334
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-05-2021، 13:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چ اسم زیبایی

^^ همچنین نام شما هم زیباست
(هوف چقد رسمی حرف زدن سخته)
راحت باش رسمی حرف نزن^^

مرسی^^
چشم دیگر رسمی حرف نمیزنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 13:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
فقط توووووو :*
نمیدونم چی شی ولی یهویی اومدی تو زندگیم ....
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus
(27-05-2021، 13:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیانت کردی
تو عاشق یکی دیگه شدی
چرا واقعا چراااا

من عاشق تو ام صبا
کی گفته من عاشق یکی دیگم؟cry2cry2
برگرددددد
ببین دماغت دراز شده

بذار امتحانت کنم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 13:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^ همچنین نام شما هم زیباست
(هوف چقد رسمی حرف زدن سخته)
راحت باش رسمی حرف نزن^^

مرسی^^
چشم دیگر رسمی حرف نمیزنم

^^
هنوزم رسمیه که.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(27-05-2021، 13:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
جون دلم حاجی

هیچی حاجی عادت کردم تگت کنم
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-05-2021، 13:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 13:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا جان یادم اومد من متاهلم
پس؛
فعلا خداحافظظظظظ^^!

دوماد مو فرفریه¿

قلب من به جای تالاپ تولوپ میگه
حسام حسام
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان