امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(27-05-2021، 14:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:31)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه :/ نمیدونم چی بگم :/

عممم
اکسو بودن ب کنار -.-
من پر از موفقیت ام -_-

هیچی نگو/:
جوننننن موفق کی بودی؟
ببخشید اسمت چی بود؟میتونم مال من صدات کنم؟

خیلی خب :/

موفق خودم -.-
من متعلق ب همم بابا ^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
آگهی
(27-05-2021، 14:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرق شرمممم  Telegh_01

._.
خوبه دو دیقه یزرگتره ها

(27-05-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گفته بوووود 32

عه منم همینطووور
مخاطب خاضت کیه تو پ.خ بوگو
مخاطب خاصی ندارم کلا بدم میاد Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
@shghyegh

وویی مامانم شما هم پاترهدی؟
ووویییییی._.

https://harfeto.timefriend.net/16215120689858
منتظرم

(27-05-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
خوبه دو دیقه یزرگتره ها

مخاطب خاضت کیه تو پ.خ بوگو
ولی من دارم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 14:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی نگو/:
جوننننن موفق کی بودی؟
ببخشید اسمت چی بود؟میتونم مال من صدات کنم؟

موفق خودم -.-
من متعلق ب همم بابا ^^

من قهر/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی ، shghyegh
(27-05-2021، 14:34)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن آقا تارخ سر کار چیه
واقعیه

شقایقم از سینگلی درومد ما هنوز عقاب بازی میکنیم (:
چرا زن نمی‌گیری شما._.؟
پیر میشین._.
باز حوصله زنو بچه ندارین
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، ▪неизвестный▪
(27-05-2021، 14:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق خودم -.-
من متعلق ب همم بابا ^^

من قهر/:

چرا قهر :/
Karlina
 سپاس شده توسط shghyegh ، _sehun_
(27-05-2021، 14:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

وویی مامانم شما هم پاترهدی؟
ووویییییی._.

https://harfeto.timefriend.net/16215120689858
منتظرم

(27-05-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من دارم

اونقدی پاتر هدم ک برام نامه اومده حتی Sleepy Cool

+
کیه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(27-05-2021، 14:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:33)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول بگو کیه ببینم وسعم میکشه بیام یا نه

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_5e244.png
تو پروفایلمون اخذ شده(;

اینطوری فایده نداره
ما رو کباب وزیری مجازی میخوای بدی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(27-05-2021، 14:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://harfeto.timefriend.net/16221155002054
بچه هااااا اینووووو

اِهم
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، ▪неизвестный▪
(27-05-2021، 14:34)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 14:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن آقا تارخ سر کار چیه
واقعیه

شقایقم از سینگلی درومد ما هنوز عقاب بازی میکنیم (:

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Dan-Pancamo-Baytown-Bald-Eagles-Fall-2010-1.jpg
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان