امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(27-05-2021، 17:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم خوبیم ._.
بیومودیدی؟
شکر

نه میبینم الان
چیکارا میکنی؟
بوبین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(27-05-2021، 17:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتمممممممم
به به چرا با من قهره=/
دیر کردی حسرتت هر لحظه بر بادم داد cry2
نههههه چرااااااااااا
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(27-05-2021، 17:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست درد نکنه^^
خوبی؟^^
فدات
خوبم مرسی
احوالت چطور است؟

(27-05-2021، 17:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب در کل یه پیام داشتم XD
=///////////////
شمام پیام دادی؟ چک نکردم فعلا ببخشید :>
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 17:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر

نه میبینم الان
چیکارا میکنی؟
بوبین
داشتم ریاضی میخوندم
دیدم=/

(27-05-2021، 17:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات
خوبم مرسی
احوالت چطور است؟

=///////////////
میخواستم بدم پر بود نشد
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(27-05-2021، 17:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکارا میکنی؟
بوبین
داشتم ریاضی میخوندم
دیدم=/

(27-05-2021، 17:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم بدم پر بود نشد

(:
میخوام همه دخترا رو اضافه کنم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
خعله خب
کراش ندالم اینجا
بل بله رلم زدیم
درک میکنم چون خودم ب خاطل عشق جان بهترین دوستمو ول کردم (البت خودش اول قهرید Big Grin )
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(27-05-2021، 17:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکارا میکنی؟
بوبین
داشتم ریاضی میخوندم
دیدم=/

میخواستم بدم پر بود نشد
منظور=چالش پیام ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، shghyegh
(27-05-2021، 17:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم ریاضی میخوندم
دیدم=/

میخواستم بدم پر بود نشد

(:
میخوام همه دخترا رو اضافه کنم (:
به به
حالا چرا همه رو؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(27-05-2021، 17:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیر کردی حسرتت هر لحظه بر بادم داد cry2
نههههه چرااااااااااا
زدم کل پیاما خالی شد یه ماه طول میکشه پر شه ):
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، shghyegh
(27-05-2021، 17:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههه چرااااااااااا
زدم کل پیاما خالی شد یه ماه طول میکشه پر شه ):
من اون اولا که اومده بودم چند ماه یه بار پر میشد
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان