امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(27-05-2021، 17:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب در کل یه پیام داشتم XD
._. خاعک ._.
خآآآآآآآآآآآآآآعک
مطمئنی؟
ناشناسو میگماTelegh_01
._.
مال من چهار نفر گفتن زنم میشی Telegh_01
میدونم گفتی خودت باش جررر Telegh_01

باور کن من هیچکدوم نبودم Telegh_02
 سپاس شده توسط shghyegh ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(27-05-2021، 17:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههه چرااااااااااا
زدم کل پیاما خالی شد یه ماه طول میکشه پر شه ):

بزا کنکورم تموم بشه صندوق پیاماتو زخمی میکنم دادا Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 17:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون اولا که اومده بودم چند ماه یه بار پر میشد
من با چند نفر پ.خ میدم زود پر میشه
در ضمن با بعضیا همزمان دو تا پ.خ میدیم .-.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 17:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون اولا که اومده بودم چند ماه یه بار پر میشد
من الاناینجوری شدم=/////

وضعیتت خوبه
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 17:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
میخوام همه دخترا رو اضافه کنم (:
به به
حالا چرا همه رو؟

منظورم کساییه که میشناسم(:
چون همه رو دوس دارم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 17:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به
حالا چرا همه رو؟

چون همه رو دوس دارم
اهان
ما فدای قد وبالات
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(27-05-2021، 17:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. خاعک ._.
خآآآآآآآآآآآآآآعک
مطمئنی؟
ناشناسو میگماTelegh_01
._.
مال من چهار نفر گفتن زنم میشی Telegh_01

._.
تو که از من کوچیک تری

اره من گفتم (:
من کلا تو فاز جمله های انگیزشیم

(27-05-2021، 17:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون همه رو دوس دارم
اهان
ما فدای قد وبالات

نشی عزیزم^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 17:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدایی داری داشتم با یکی معامله میکردم...
1 خط= 45 هزار
فسخش میکنم D:

(27-05-2021، 17:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الاناینجوری شدم=/////

وضعیتت خوبه
آره خداروشکر...
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 17:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدایی داری داشتم با یکی معامله میکردم...
1 خط= 45 هزار
فسخش میکنم D:

(27-05-2021، 17:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الاناینجوری شدم=/////

وضعیتت خوبه
آره خداروشکر...

وااا معامُلَه 13
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(27-05-2021، 17:52)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 17:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
تو که از من کوچیک تری

اره من گفتم (:
من کلا تو فاز جمله های انگیزشیم

(27-05-2021، 17:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهانو

ما فدای قد وبالات

نشی عزیزم^^
بل میدونم...
نمیگفتی خودتی انگار نمیدونستم D:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان