امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(27-05-2021، 22:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:03)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چیزی زیاد فکر کنی شک‌میکنی تو وجودش
فک نکن ._.

چند مورد محدود این طوره

اره مثل تفکر راجب خدا امامان و مخصوصا وجود امام زمان.‌.
وقتی زیاد راجبشون فکر کنی دلایل نادرستی میاری برا اثبات نبودنشون!
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(27-05-2021، 22:06)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مدعی دین دار بودن نیستم....حداقل درکم ازش رو گفتم

کسی ادعا به شما نچسبوند 
حداقل درکت رو گفتی منم درستش رو گفتم

پس باید درک بیشتری داشته باشید
شقا از پس پرده بیا بیرون=///
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
کسی ک رشتش تجربی باشه بعد رتبه کنکور زبانش ۱۴۰۰۰ بشه
خوبه؟یا قهوه ای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(27-05-2021، 22:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:03)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چیزی زیاد فکر کنی شک‌میکنی تو وجودش
فک نکن ._.

من به همه چی شک دارم ._.

توصیه کردی کتاب بخونیم
معنی قرآن بخون (:
 سپاس شده توسط Prometheus ، م‍حمّد ، _ƇRAƵƳ_
برین پ.خ بحث کنید D;
این آخرین باریه که میگم...
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 22:09)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به همه چی شک دارم ._.

توصیه کردی کتاب بخونیم
معنی قرآن بخون (:

اتفاقا گذاشته بودم بخونمش....امتحانا شروع شد..انگیزمو از دست دادم ._.

(27-05-2021، 22:09)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین پ.خ بحث کنید D;
این آخرین باریه که میگم...

بحث سیاسی نیست که ._. توهین و سایرینم توش نیست
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Mohlek
(27-05-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:09)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توصیه کردی کتاب بخونیم
معنی قرآن بخون (:

بعد امتحانات ._.
 سپاس شده توسط Prometheus
(27-05-2021، 22:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقا از پس پرده بیا بیرون=///

گاوی چیزی هستی؟/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 22:11)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد امتحانات ._.

امیدوارم.
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان