امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 10:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانات شما ھم پس حضوریہ

شما با من کار داشتین ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-05-2021، 10:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی قربون اقامون برم:vvv
مشکلی نیست
حسودای پلاستیکی:vvv
حسااااااااااااااااام خوردی هستشو تف کن

من فدا خانمم بشم

(28-05-2021، 10:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارتتو بده میخوام برم خرید
بیا فدات بشم بیا بگیر
خالیش نکن فقط یه هزاری توش بذار باشه
خدا نکنه پادشاه هفت جدو آبادم~.~
مرسی زندگیم
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 10:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*V ENUS*"

جانم چیشده؟!

شهید کارت داشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(28-05-2021، 10:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسااااااااااااااااام خوردی هستشو تف کن

من فدا خانمم بشم

بیا فدات بشم بیا بگیر
خالیش نکن فقط یه هزاری توش بذار باشه
مرسی زندگیم
ملکه من ملکه فلشخور=//////برو برو خرید تا من بع اعصابم مثلث( دوست دارم بگم مثلث) بشم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(28-05-2021، 10:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی قربون اقامون برم:vvv
مشکلی نیست
حسودای پلاستیکی:vvv

لامصبا کات کنین بره دیگه ناموصا :v

@"صباnafas"
ببین عزیزم من با اخلاق سگ شوهرمم کنار میام از بس دوسش دارم :Vvv
نه پول داره ن قیافه نه اخلاق هیچی نداره ولی من هرطور شده عاشقشم:***
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Mohlek
این زنه من دارم=///
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 10:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی زندگیم
ملکه من ملکه فلشخور=//////برو برو خرید تا من بع اعصابم مثلث( دوست دارم بگم مثلث) بشم
خواهراتو به عنوان بادیگارد بفرس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 10:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم چیشده؟!

شهید کارت داشت

اره دیدم ._.
مشکل اینجاست که ایشون نه تگ میکنه نه ریپلای میکنه وقتی باهات حرف میزنه واسه همینم اطلاعیش نمیاد و من متوجه نمیشم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 10:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانات شما ھم پس حضوریہ

شما با من کار داشتین ؟

بلہ عذرخواھی میکنم اون دفعہ اون حرفو زدم حسین رفتہ بود رو مخم راستش اون عکسہ رو دوبارہ واسم میفرستی
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 10:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهراتو به عنوان بادیگارد بفرس
بادیگارد برات گرفتم دنبالت میاد
خواهرام اذیتت میکنند=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان