امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

When you hold me in the street and you kiss me on the dance floor
I wish that it could be like that
Why can't it be like that
'Cause I'm yours
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
آگهی
(28-05-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دو
صباnafas"
به زنت گفت آشغال

عزیزم شاید باورت نشه ولی تو این دنیا همه همینجورین=/
 سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ
(28-05-2021، 11:15)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری جدید *قلب شکسته

چلاااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-05-2021، 10:55)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شرمندم Telegh_01
و اینکه جز مدیرا کسی اخطارارو نمیبینه

ن آبجی شما چرا عذرخواھی میکنی سر اون مسئلہ ھی کوتاہ میومدم اما باز عذاب وژدان میگرفتم بعد ی چیز دیگہ این ک شما مدیرا مینوسید منتقل شد یعنی چی؟
یعنی مثلا شما یک موضوع رو تو جای نادرست ایجاد میکنید و ما به انجمنِ درستش منتقلش میکنیم
(28-05-2021، 11:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:15)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری جدید *قلب شکسته
عه=/
عه کو پروفایلت داشتم باهاش انس میگرفتم
حاج صابر بدون وقت قبلی با سلیقه خودش عوض کرد .-.
گفتم بده ارسال میزنم تو انجمن های دیگ مسخرم میکنن پاک کردم .---.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
بچہ ھا بزارید ی داستان واستون تعریف کنم: اول مقدمہ ام رو بگم سعی کنید ھمیشہ ی چیز بکاپ و زاپاس داشتہ باشید خوب داشتم میگفتم:
حاجی دیشب مراسم بودم ھیئت ھم ھفتگی بود ھم روضہ (چون الان ایام شھادتہ دیگہ) عین ھمیشہ ی آستین کوتاہ سیاہ زیر لباس آستین بلند داشتم من ھمیشہ روضہ جلو منبر میشینم (چون راحت تر میشہ نالہ زد) حاجی روضہ خون داشت میخوند یدفعہ گریز زد و تغییر داد بہ روضہ حضرت زھرا (س) منم آدم غیرتی ھیچی دیگہ رو دوتا زانو ام بلند شدم (کہ داد بزنم) اومدم بشینم دیدم شلوارم پارہ شد! یعنی اصلا دیگہ نتونستم گریہ کنم بعد ھنگ کردم چکار کنم ھیچکی حالیش نشہ (ک الحمداللہ فقط داداشم فھمید) لباسمو در آوردم و آستین کوتاھو تا زانو کشیدم پایین (آستین کوتاہ خیلی نازک و بلندہ جون میدہ واسہ سینہ زدن) ھیچی دیگہ شال سیاھمم کمرم بستم ھیچکی حالیش نشد
حالا اینو گفتم اینم بگم:
شاید شما بگید بسہ چقدر گریہ چقدر غم اما واقعا بخدا اینطور نیس یبار فقط ی گوشہ بشین و گوش کن ببین چی دارہ میخونہ و این گریہ اصلا غم آور نیس جالبہ بدونید بعد ھیات ھمہ جک میگن میخندند غمت از بین میرہ اینجا یبار فقط واسہ امتحان کردن ببینید شانزدھم شھادت امام صادق ...
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-05-2021، 22:25)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2021، 21:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام خونه ور دست ننم قالی می بافم بچه هامم میارم مهریمم میگیرم/:

من قالی بافی بلد نیستم ع کی میخای یاد بگیری :/
مهریت چقد هس حالا :/

از ننه سهون یاد گرفتم/:
دو تا گوسفند و یه مرغ/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(28-05-2021، 10:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم خوبه ^-^
من تا جایگاه پنجمم باشم راضیم bathtime

جایگاه سوم مال شما.ب هیچکسم نمیدمش
مچکرممممم ^^

قلبم *-*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 11:19)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه=/
عه کو پروفایلت داشتم باهاش انس میگرفتم
حاج صابر بدون وقت قبلی با سلیقه خودش عوض کرد .-.
گفتم بده ارسال میزنم تو انجمن های دیگ مسخرم میکنن پاک کردم .---.
=////////////
یه چ دیگه بذار=/
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-05-2021، 11:19)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
به زنت گفت آشغال

عزیزم شاید باورت نشه ولی تو این دنیا همه همینجورین=/
ای جان من هرچه قدر آشغال باشم نمیزارم به افراد مهمم بگن آشغال(؛
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان