امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 11:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:24)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنش کیه

شما هم به قول دوستان لگبت هستید؟

جررررر لگبت دیگه چیه؟Wtf??? خخخخ
=//////// مرگ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus
آگهی
(28-05-2021، 11:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خب درست بوگو ‌lgbt ، لگبت ی جووووریه انگار طرف سواد نداره  Big Grin

الان زهره میاد بهت اخطار میده

(28-05-2021، 11:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...

تو دوس نداری همه چی تموم شه؟
من میگم بهتر بود اون حوای لعنتی به کل بهشت بسنده میکرد و اون سیب سگ مصبو گاز نمیزد !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
تمومش کن
(28-05-2021، 11:33)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه خیلی میخواستی تغییرش بدی میگفتی پسرمممم

خوبه لو دادی خودتو
دارم روش کار میکنم!

همینم خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-05-2021، 11:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=////مرسی از اینکه چنین اطلاعات کاملی دادی
حالا تو هی برو با این آرمی جیوونت لاو بازی در بیار
همجنسگرای مفسد فی الارض :vvv
=////جیووونت=////
یو مفسد این دنیا و ان دنیایی
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(28-05-2021، 11:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پینترست داره؟/:

می

آیا فعالیت دارید؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 11:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۶۶۶ سه تا ۶ داره
بقالیِ سر کوچه کیشمیش داره
نی نی‌ که از خودب پا میشه جیش داره :۷
497

http://dl.akskhor.ir/uploads1/70D79CD0-33C0-45DF-B1BD-7B509D8A34E6.jpeg

تا حالا اطلاعیه های من به ۲۰ نرسیده):

من تا ۱۰۱۲ داشتم ._.
رکوردم این بوده
+
اینارو ولش کن
تو خودت چطوری زندگی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-05-2021، 11:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می

آیا فعالیت دارید؟
گزینه 6
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-05-2021، 11:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۶۶۶ سه تا ۶ داره
بقالیِ سر کوچه کیشمیش داره
نی نی‌ که از خودب پا میشه جیش داره :۷
497

http://dl.akskhor.ir/uploads1/70D79CD0-33C0-45DF-B1BD-7B509D8A34E6.jpeg

من سالی یکی برام میاد! crying

خودم اطلاعیه هاتو شلوغ میکنم!
نبینم سوگلیم ناراحت باشههههه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(28-05-2021، 11:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=////جیووونت=////
یو مفسد این دنیا و ان دنیایی
Loll دیوانه بازی ما به کسی ربطی ندارد‌.
 سپاس شده توسط Mohlek ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان