امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:18)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترلان اگه نیای
بیااااااااااااااا
ترلااااااااان
چه یه دفعه میری و میای

لانتی تو هم اصالتا شیرازی هستی

گویند جدمان از انجا بلند شده اومده اینجا ._

به ما هم همینو گفتند=///

منم میخوام برم شیراز ادامهه جد و ابادو پیدا کنم
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(28-05-2021، 13:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گویند جدمان از انجا بلند شده اومده اینجا ._

به ما هم همینو گفتند=///

ما الان شیرازی حرف میزنیم ._.
برو....منم میام بعدا ._. گنجی چیزی شاید پیدا شد ._.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 13:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما هم همینو گفتند=///

=/////
من نمیدانم چرا به خارج نرفتند
اجداد ما فرار کرده اوده اینجا=///
(28-05-2021، 13:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=/////

چون اونموقع خارج نبود ._.

اجداد ما عشایر بودند ._. و از اونجا کوچ کردن قله دنا ._. و چون سردشان میشده است ._. امدن پایین ._. ابملخ هاهاها ._. جایی که تابستان ها لر های خوب و دوست داشتنی به انها حمله می کردند ._.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 13:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=/////

اجداد ما عشایر بودند ._. و از اونجا کوچ کردن قله دنا ._. و چون سردشان میشده است ._.  امدن پایین ._. ابملخ هاهاها ._. جایی که تابستان ها لر های خوب و دوست داشتنی به انها حمله می کردند ._.
=///

اجداد ما با برادرش دعوایش شد سپس اورا هل داد و به صورت تصادفی در دیگ بزرگ شیر افتاد اجداد خاک بر سرمان وسایلش را جمع کرد و امد به اینجا=///
(28-05-2021، 10:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین ایشون داره راجب چی حرف میزنه؟

صبح بخیر...

والا اوندفعه بحث شده بود تو انجمن...درمورد فرگشت و خدا و پیغمبر
و مث اینکه من رفته بودم رو مخش vVv:

والا عکس و اینارو نمیدونم
آخرش چی شد؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، shghyegh
(28-05-2021، 12:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 12:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ب من گفتی گمشوو؟ هق هق cry2

اره هق هق

(28-05-2021، 12:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی! جمعه‌ها روز استراحتمه کلاً. درس و مشق تعطیله. :دی صبح یکم اتاقمو جمع و جور کردم و جارو برقی کشیدم. الانم می‌خوام برم اپیزود جدید فرندزو ببینم عصری هم می‌رم بیرون. ^^
تو چطوری، بهار سرسبز دلم؟

من باد می‌شم می‌رم تو موهات 
حرف می‌شم می‌رم تو گوشات
فکر می‌شم می‌رم تو کله‌ت
 من بنز می‌شم میرم زیر پات 

چه عجیب بود. و آرامش‌بخش. ممنون فنچک.

اشنا نبود؟

سعید دهقان این اهنگو سمپل کرده بود برا داستان مریم

خواهش موکونم :ngh:
جیک جیک ._.
خیلی بی هدبی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(28-05-2021، 13:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجداد ما عشایر بودند ._. و از اونجا کوچ کردن قله دنا ._. و چون سردشان میشده است ._.  امدن پایین ._. ابملخ هاهاها ._. جایی که تابستان ها لر های خوب و دوست داشتنی به انها حمله می کردند ._.
=///

اجداد ما با برادرش دعوایش شد سپس اورا هل داد و به صورت تصادفی در دیگ بزرگ شیر افتاد اجداد خاک بر سرمان وسایلش را جمع کرد و امد به اینجا=///

اجدادانمان بسیار خوب هستند. ._.

(28-05-2021، 13:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر...

والا اوندفعه بحث شده بود تو انجمن...درمورد فرگشت و خدا و پیغمبر
و مث اینکه من رفته بودم رو مخش vVv:

والا عکس و اینارو نمیدونم
آخرش چی شد؟

به نتیجه جالبی نرسیدیم زیرا ایشون با تعصب سخن می گفتند
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_ ، shghyegh
@*VENUS*
در همین نزدیکی هایی دلبر؟
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ 65
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(28-05-2021، 12:32)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو به رکعت چندم رسیده است نماز
که با خیال تو مشغولم و حواسم نیست&_&

در نمازم خم ابروی تو در یاد آمد، حالتی رفت که محراب به فریاد آمد!

(28-05-2021، 12:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشنا نبود؟

سعید دهقان این اهنگو سمپل کرده بود برا داستان مریم

خواهش موکونم :ngh:
جیک جیک ._.

عه نه نفهمیدم ._.
بذار دوباره گوش بدم این بار بفهمم.

*دونه می‌پاشد*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان