امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 16:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر وقت میام گ.آ
همه بهم زنگ میزنن نمی‌دونم چرا
شرمنده رفتم دو سه بارم اینجوری شده

عیبی ندارع عزیزم^^

ابگرم کن.
امتحان حضوری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(28-05-2021، 16:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت مباش
حالا میرم غیبت کبری =/

غیبت کار بدیه یه برسه به این که غیبت از کبری باشه
Telegh_01
جا منو تنگ نکردی که ناراحت باشم
فقط خواستم بدونم دلیل خاصی داری مثلا مخت هنگیده اومدی هوا خوری یا.......
میدونم جاتو تنگ نکردم=///

اینجا جای من همیشه خالی است

افرین افرین گزینه اول
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
منم برم با ریاضی خودکشی کنم
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ 81
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 16:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیبی ندارع عزیزم^^

ابگرم کن.
امتحان حضوری؟

بلــه >_.
نآشِنآسَم(:
(28-05-2021، 16:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
بی فانوس
بچه تو شکممه ها-_-

بلانصبت دنیا جهانبخت
حسین داداش به منم بگو چه خبر شده چرا این حسام یکو شد شوهر. همه
 سپاس شده توسط Prometheus
(28-05-2021، 16:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم با ریاضی خودکشی کنم=/////////

ساعت 6
منم عیلوم دارم
بهتره باهم خودکشی کنیم
بذار 6و 6 دقیقع و 6 ثانیه صبح
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 16:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
بی فانوس
بچه تو شکممه ها-_-

بلانصبت دنیا جهانبخت
گمشو از جلو چشمامTelegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus
(28-05-2021، 16:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلانصبت دنیا جهانبخت
حسین داداش به منم بگو چه خبر شده چرا این حسام یکو شد...... همه

داداش تو امتحانات نهاییه نمیخوام ذهنتو درگیر کنم
بزار وقتی تموم شد امتحانا بت میگم همه چیو
(28-05-2021، 16:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 6
منم عیلوم دارم
بهتره باهم خودکشی کنیم
بذار 6و 6 دقیقع و 6 ثانیه صبح

وقتی شما میخوابین اقا پلیسه بیداره:vvvv
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-05-2021، 16:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلانصبت دنیا جهانبخت
گمشو از جلو چشمامTelegh_01

بی تر ادب

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان