(01-02-2021، 19:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معنی اینکه آخر جملتون یه ♡ میزارین چیه؟
به ماهم بگین .-.
(09-02-2021، 12:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه درک این چیزا سنت کمه عمو جون 
(10-02-2021، 16:48)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بحث با احمقان = شعور خودتون (=
(13-02-2021، 22:00)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادای شاخ بودن در نیار !
اصلا به سنت نمیخوره بچه جون...
(22-03-2021، 14:17)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه از رفتارم خوشت نمیاد بگو تا دیگه باهات حرف نزنم !
من با کسایی که دوستشون دارم شوخی میکنم ولی انگار جنبه نداری !
و من از کسایی که رفتار بچگونه دارن خوشم نمیاد !
این دفعه رو کاری ندارم (;
مخاطب خاص
بازم از این حرفا بزن فکرم درگیر بشه
(28-05-2021، 20:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2021، 20:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جونم
تو قلبت
دلتون بسوزه
زنم درس خوندی؟
پادشاهم هرکسی ما نمیشه که
نه عشقم فکرت نمیزاره درس بخونم