امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه تو همن ؟

چون تو همن=//
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
آگهی
(28-05-2021، 21:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:25)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کراشی ولی خیلی چسی :| 
نخواستیم اصن 
Bc3

من کجا نچسبم):

دهنت سرویس D: 
چطوری چیکارا میکنی؟ 
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Đęąđ.ğïřł
من همینم که هستم
اگه بام حال نمیکنی ببین چه مشکلی توت وجود داره
میخوای بخا نمیخوای نخا 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 21:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا خاک تو سرم چرا تگ میکنی دیگه

تعظیم=///
انتظار تشکر هم نداشته باش چون وظیفته
لبام جر خوردن صبا):
=/////// واه

چرا ژیگر؟=/ بیار بدوزمش=/

(28-05-2021، 21:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همینم که هستم
اگه بام حال نمیکنی ببین چه مشکلی توت وجود داره
میخوای بخا نمیخوای نخا 

آینه

(28-05-2021، 21:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کجا نچسبم):

دهنت سرویس D: 
چطوری چیکارا میکنی؟ 

ملیکا=//
ایا ملیکایی=///////
ایا هستی=///
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(28-05-2021، 21:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کجا نچسبم):

دهنت سرویس D: 
چطوری چیکارا میکنی؟ 

قربونتD:
خوبم ت خوبی
درگیر درس و میانترمو ارائه
ت چی چ میکنی؟زبان میخونی دیگ؟
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
من و تو چرا انقد رو مخ همیم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 21:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتظار تشکر هم نداشته باش چون وظیفته
لبام جر خوردن صبا):
=/////// واه

گفتم صدا مادرزنتو پخش میکنم راجب همین بود از همون صداهای سمی که به تو فرستادم به اونم فرستادم یهو دیدم مثل من ویس فرستاد واییTelegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 21:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=/////// واه

گفتم صدا مادرزنتو پخش میکنم راجب همین بود از همون صداهای سمی که به تو فرستادم به اونم فرستادم یهو دیدم مثل من ویس فرستاد واییTelegh_01Telegh_01

خره امکان ووییس نبود وگرنه من بسی زیباتر میفرستادم=///
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 21:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
من و تو چرا انقد رو مخ همیم ؟
شاید من باشم ولی نه تو نیستی
از بس تو فکرمی:vv

(28-05-2021، 21:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خره امکان ووییس نبود وگرنه من بسی زیباتر میفرستادم=///
آپلود کن خب
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297034
 سپاس شده توسط Mohlek ، _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 21:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:31)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تووو؟
چه بازگشت مقتدرانه‌ای. دراما هم آوردی برامون. D:

عه سلام جذاب ._. 
بد نیستم تو خوبی؟ 
بمولا دراماهای اینجا انقد زیادن فک نکنم من به چشم بیام  Telegh_01

سلام سلام. منم خوبم.
آره. زیادن و سمی. ایشالا که میای و طرف چس بودنو متوقف می‌کنه. امیدت به خدا. ((: 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان