امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:01)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشاش قهوه ایه  44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.rubixmusic.ir/Music/1399/05/09/Mohammad%20Naderi%20-%20Cheshm%20Ghahveei.mp3

چاکریم

نمتونمم گوش بدم الان
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(28-05-2021، 22:02)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شدت خندیدن مادر
مادر زن هم مادر زن های قدیم.سرم درد میکنههههه

خودت شروع کردی عسیسم
بخند مادر صبا فدات شه
یادت نره تولدم استوریم کنی:>>> چک میکنم-ـ-!
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 12:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروسک بانو؟ -.-
بگو ببینم امروز چطوری ؟

عالی! جمعه‌ها روز استراحتمه کلاً. درس و مشق تعطیله. :دی صبح یکم اتاقمو جمع و جور کردم و جارو برقی کشیدم. الانم می‌خوام برم اپیزود جدید فرندزو ببینم عصری هم می‌رم بیرون. ^^
تو چطوری، بهار سرسبز دلم؟

(28-05-2021، 11:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا رفیق نمیشن خون میشن میرند تو رگ هات

من باد می‌شم می‌رم تو موهات 
حرف می‌شم می‌رم تو گوشات
فکر می‌شم می‌رم تو کله‌ت
 من بنز می‌شم میرم زیر پات 

(28-05-2021، 11:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:

چه عجیب بود. و آرامش‌بخش. ممنون فنچک.
منم باید جمع کنم اتاقمو ><
از این کار بیزارم یعنیییی
دیدی اپیزود جدیدشو؟! من هنوز ندیدم ^^ دل تو دلم نیست ^-^
 سپاس شده توسط Medusa
(28-05-2021، 22:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:01)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشاش قهوه ایه  44
http://dl.rubixmusic.ir/Music/1399/05/09/Mohammad%20Naderi%20-%20Cheshm%20Ghahveei.mp3

چاکریم

مشکی رنگ عشقه 《:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 22:03)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ترییی=/// تره؟=/// تری توتو=///

=///

هر هر گودزیلای افریقایی
صب صبو صابون :/
گورخر امریکایی=////

توتو جونم؟
(28-05-2021، 22:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:57)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم اومد ازش ب ظاهر عجق وجق و لاچکری و کار ب معنی داشتم بیشتر  ،حتما همونجوری ک فهمیدی عبریه،فهمیدی معنیش چیه
بعدش ب قول ما عربا عیسی ابدینه و موسی ابدینه ،هرکس کیش خود را داراست ،چکار اونا داریم، حالا بحث کاربری منه ،سوالی داشتی بفرما

یهودی هستی ؟ Telegh_01

لا اله الا الله محمد رسول الله انا شیعی یا هاذا
جواب رسید؟
سوال د یگ؟
(28-05-2021، 21:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت سرویس D: 
چطوری چیکارا میکنی؟ 

ملیکا=//
ایا ملیکایی=///////
ایا هستی=///

بمولا آره 
چرا حالا؟ میشناسیم همو؟ .___. 

(28-05-2021، 21:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت سرویس D: 
چطوری چیکارا میکنی؟ 

قربونتD:
خوبم ت خوبی
درگیر درس و میانترمو ارائه 
ت چی چ میکنی؟زبان میخونی دیگ؟

ارائه چی؟ 
کمتر میخونم... هی هرروز میگم از فردا از فردا -_- 
ولی ناموسن دیگه از فردا سعی میکنم ببرمش رو همون پنج ساعت 
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Đęąđ.ğïřł
(28-05-2021، 22:04)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکی رنگ عشقه 《:

مثل رنگ چشایِ مهربونت
(28-05-2021، 22:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هق هق Sad  اره الان=/
نویسنده شدم
مدیر شدم
محروم شدم
الانم عادیTelegh_01
عادی خوبه عادی باش
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 22:03)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله الرحان الرحیم

معتادا نمیگیرن...معتادا یبار معتاد میشن

الرحان؟=///

باش معتادم کن=/

(28-05-2021، 22:02)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت شروع کردی عسیسم
بخند مادر صبا فدات شه

=////من؟؟؟

از خودت مایه بذار ایشششششششششش
تا وقتی صبا هست چرا من
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان