امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:07)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام ^-^

شرمندہ آبجی ھمش مزاحم میشم اون عکسہ رو پیدا کردی؟

خواهش میکنم.
حالا واسه چی میخوایین اون عکسو؟
میفرستم پ.خ
آگهی
(28-05-2021، 22:08)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گورخر امریکایی=////

توتو جونم؟
صوری جونم؟
تره دوست دارم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست رو قلبم نزار که دلم خونِTelegh_54
اخی فدات بشم چیرا چیکارت کردن
کتکم زدن دعوام کردن اخراجم کردن اولیامو اووردن پروندمو دادن دستم نمیدونی چه وضعی بود شهلا
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:06)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی صبا هست چرا من
چون مادرشی=/

(28-05-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست رو قلبم نزار که دلم خونِTelegh_54

جلو مادر زنت غلط نخور دخترمو بهت نمیدم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_
10 ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
خدایان دارن منو میبرن بچه ها فعلا خداحافظظظ
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ 115
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 22:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتکم زدن دعوام کردن اخراجم کردن اولیامو اووردن پروندمو دادن دستم نمیدونی چه وضعی بود شهلا
چرا عشق منو زدن هق
من پشتتم =////
من در قلبتم
ما هواتو داریم
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 22:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارائه چی؟ 
کمتر میخونم... هی هرروز میگم از فردا از فردا -_- 
ولی ناموسن دیگه از فردا سعی میکنم ببرمش رو همون پنج ساعت 
درسی به نام دانش خانوادهD:

عه پس چیکار میکنی ؟:/
یه کار نکنی این موقعیته رو از دست بدی:||
اصن هرروز بهت پیام میدم امار میگیرمD:
(28-05-2021، 22:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:07)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برات میخوام پارتی بگیرم صبا برات میخونه
جووووون من امشب دوستش داشتم
احمد ذوقی:>
چی میخونه؟
چه دلنواز اومدی اما با ناز اومدی...
ناز نفست صبا موتوری
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 22:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشق منو زدن هق
من پشتتم =////
من در قلبتم
ما هواتو داریم
بیا بریم اتاق دلداریم بدهTelegh_54
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان