امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:14)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه غلطا...
ارمیتا زندت نمیزارم!
وایی نه مگه نوه نمیخواستی؟

نه من هنوز جووونم نوه میخوام چیکار ضعیفه؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(28-05-2021، 22:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ"
صباnafas
من اینجا اضافم بای ike
فکر کردین من بلد نیستم؟
منو تنها نذااااااااااااااااااااااااااار
بیچاره ددیمو بخاطر تو تنها گذاشتم!
بهم خیانت میکنی؟نوچ نوچ
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 22:18)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ها

تری یه اهنگ برا ت میخونم میفرستم برات Telegh_01
بفرست بفرستم براش کررر شه امروز  گوش درد گرفتم از بس کرم ریخت
وای اره منم داشتم گوش میدادم

تازه از یه طرف مامانم میگفت گوشی رو بده از یه طرف این هی چرت و پرت میداد

(28-05-2021، 22:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو تنها نذااااااااااااااااااااااااااار
بهم خیانت میکنی؟نوچ نوچ

واه من کی خیانت کردم
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Emmɑ
(28-05-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@صباnafas
من اینجا اضافم بای ike
فکر کردین من بلد نیستم؟
@Волшебник
منم دوست دارم!
لاو یو بیبی♡
 سپاس شده توسط Emmɑ
بابایی سهند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 22:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:18)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرست بفرستم براش کررر شه امروز  گوش درد گرفتم از بس کرم ریخت

(28-05-2021، 22:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم خیانت میکنی؟نوچ نوچ

واه من کی خیانت کردم

غصه نخور خودم از خجالتش دراومدم حیرون شده بود  Telegh_01
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Emmɑ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
............

(28-05-2021، 22:22)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه من کی خیانت کردم

غصه نخور خودم از خجالتش دراومدم حیرون شده بود  Telegh_01
Telegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا آره 
چرا حالا؟ میشناسیم همو؟ .___. 

ملیکا
ملیکا
ملیکا ملیکا

به مغزت فشار بیار Telegh_01

اگه منو خوب بشناسی میدونی ک دیگه مغزم بعد اینهمه کثافتکاری به اف رفتهههه  Telegh_39

(28-05-2021، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارائه چی؟ 
کمتر میخونم... هی هرروز میگم از فردا از فردا -_- 
ولی ناموسن دیگه از فردا سعی میکنم ببرمش رو همون پنج ساعت 
درسی به نام دانش خانوادهD:

عه پس چیکار میکنی ؟:/
یه کار نکنی این موقعیته رو از دست بدی:||
اصن هرروز بهت پیام میدم امار میگیرمD:

چی هست بابا |= 

به بطالت میگذرونم بابا خیلی زندگی چیزی شده 
ولی هرروز میخونم کم کم دو ساعتو 
قطع نکردم حداقل (:
قربونت .________.♡
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
(28-05-2021، 22:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا
ملیکا
ملیکا ملیکا

به مغزت فشار بیار Telegh_01

اگه منو خوب بشناسی میدونی ک دیگه مغزم بعد اینهمه کثافتکاری به اف رفتهههه  Telegh_39
=///////////

من همانم که دانه بهت میدادم
من بزرگت کردم
من دلم تنگه=///////

یه گروه زده بود حسین همونی ازش رفت بیرون اول اون من بودم Telegh_01
 سپاس شده توسط Medusa ، Emmɑ
(28-05-2021، 22:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 21:46)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام. منم خوبم.
آره. زیادن و سمی. ایشالا که میای و طرف چس بودنو متوقف می‌کنه. امیدت به خدا. ((: 

من ک در جریانشون نیستم ولی اگه تو در جریانی منم در جریان بزار :v 
نه دیگه من قیدشو زدم... لیاقت منو نداره هه :| 

منم خیلی جزئی. بیشترش حوصله‌ی ۱۴-۱۵ سالگی رو طلب می‌کنه. منم که پیر شدم دیگه مادر. ((: 
خوب کردی. بیا بریم استریپ کلاب. پروسه‌ی موو آن راحت‌تر شه.‌
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان