امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا
ملیکا
ملیکا ملیکا

به مغزت فشار بیار Telegh_01

اگه منو خوب بشناسی میدونی ک دیگه مغزم بعد اینهمه کثافتکاری به اف رفتهههه  Telegh_39

(28-05-2021، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسی به نام دانش خانوادهD:

عه پس چیکار میکنی ؟:/
یه کار نکنی این موقعیته رو از دست بدی:||
اصن هرروز بهت پیام میدم امار میگیرمD:

چی هست بابا |= 

به بطالت میگذرونم بابا خیلی زندگی چیزی شده 
ولی هرروز میخونم کم کم دو ساعتو 
قطع نکردم حداقل (:
قربونت .________.♡

یه درس خیلی جالب عمومی درباره تشکیل خلنواده و زندگس زناشوییو...D:

خوبه پس درود بر تو

نشیی .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-05-2021، 22:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا اله الا الله محمد رسول الله انا شیعی یا هاذا
جواب رسید؟
سوال د یگ؟

یهودی چی یهودی نیستی ؟ Telegh_01

اگ بن نمیشدم ی چی بهت میگفتم کف کنی :/
خدا نگهدار
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 22:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 12:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Be8

Telegh_43

اسمات زیاده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(28-05-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی سهند

خیلی بابای خوبیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-05-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی سهند

چی شده

کسی نیگا نیگا کرده تورو

برم بکنم ادبش دکتره

برم دم مطبش قلدره

بزنم تو دهنش

ها بزن زنگو

بگو ببینم خانوم میشناسی ارژنگو

ببن غذا ها چطور دوست داری خرچنگو

اخ میخوام فقط واسه من بپوشی لباسای

یکیتون به من سریع بگه که این خانومه با ما جوره

یه نمه از ما دوره

دامن کوتاش اینجوره

چی میگی چی میگی قبوله

اره اره اره قبوله

وای همونی که خیلی نایسه

عمرا سر کوچه وایسته

راه میره اسه اسه

بگو ببینم قبوله

وای وای قبوله

وای خاک عالم دیدی

چشماشو دیدی و پسندیدی

دیدی به تو گفتم که چقد

رنگ چشاش توپه

خوشگل و با تریپه

سوژه واسه کلیپه

عطر تنش کشته منو

ادکلنش چوپه

پول ماشین و دوتا خونه درندشتو

پول چکای بی برگشتو بدم و بزنی تو رگ و یه آب روش

به من تو میکنی یه بار گوش اقا یه بار بوش

زنگ زد و گفت این خانومه که خیلی دلبره

از جنیفر لوپز ما بهتره نیناش ناش بلده

وای اگه به من نده دلم ریش ریش میشه

خانوم این اقا پسره کیت میشه

بیا پیش ما بشین و پادشاه این منطقه خواستت

تو یه ملکه ی فوق العاده ی میگیرم دنیارو واست

وای خاک عالم دیدی

چشماشو دیدی و پسندیدی

دیدی به تو گفتم که چقد

رنگ چشاش توپه

خوشگل و با تریپه

سوژه واسه کلیپه

عطر تنش کشته منو

ادکلنش چوپه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، *VENUS*
(28-05-2021، 21:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS مامانت رای میده بهش

ننه تو هم رای میده
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
(((:
(28-05-2021، 22:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره ددیمو بخاطر تو تنها گذاشتم!
بهم خیانت میکنی؟نوچ نوچ

واه من کی خیانت کردم

هیس حرف نزن!
امیدوارم روز تولدم جبران کنی

(28-05-2021، 22:21)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@صباnafas
من اینجا اضافم بای ike
فکر کردین من بلد نیستم؟
@Волшебник
منم دوست دارم!
لاو یو بیبی♡
لاو یوتو
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(28-05-2021، 22:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه من کی خیانت کردم

هیس حرف نزن!

=///////

شاید باورت نشه ولی تولدت نگفته چه زمانیه=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 22:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس حرف نزن!

=///////

شاید باورت نشه ولی تولدت نگفته چه زمانیه=/
تو بیوم نوشتم که-ــــــ-
دارم شام ترکیبی میخورم.میخوری؟
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان