امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه ژذاب

بابات=//
Telegh_01Telegh_56Telegh_56اون پدربزرگش میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16219338580642

آتیمرا خودتی دیگه Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
آگهی
(28-05-2021، 22:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک در جریانشون نیستم ولی اگه تو در جریانی منم در جریان بزار :v 
نه دیگه من قیدشو زدم... لیاقت منو نداره هه :| 

منم خیلی جزئی. بیشترش حوصله‌ی ۱۴-۱۵ سالگی رو طلب می‌کنه. منم که پیر شدم دیگه مادر. ((: 
خوب کردی. بیا بریم استریپ کلاب. پروسه‌ی موو آن راحت‌تر شه.‌

وای یادش بخیر چ حالی داشتیم یهو میشستیم ۱۵۰ صفه گ.ا میخوندیم ببینیم داستان چیه:| 

نفهمیدم چطور راحت تر میشه؟D:

(28-05-2021، 22:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منو خوب بشناسی میدونی ک دیگه مغزم بعد اینهمه کثافتکاری به اف رفتهههه  Telegh_39 
=///////////

من همانم که دانه بهت میدادم
من بزرگت کردم
من دلم تنگه=///////

یه گروه زده بود حسین همونی ازش رفت بیرون اول اون من بودم Telegh_01

عههههه سلاااااام 
خوبی؟
چرا رفتی خو 
پس ما زیاد حرف نزدیم زدیم؟ فک نکنم _-_
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_ ، Medusa
(28-05-2021، 22:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بابای خوبیه
خوش بحال اونی که ۵ ماه باهاش بوده :vvvv

والا بخدا ک(((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-05-2021، 22:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ما یبار گفتیم یه حالی بت بدیم یه تعریفی ازت بکنیم :v

خوندن آهنگ نیناش ناش که تعریف نیست تحقیره

آهنگ فقط قدیمی ...
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 22:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:46)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ مسخره حتما توشم نوشته گرده افشانی کنید بچه دار شید|: 

دیگه دیر گفتی شدم رفت....
آواتارتو میخوام شدید v:

دا آیدی ای چیزی بده بفرستم برات 
حاجیمونه♡♡♡♡ 
ریمیکس جدیدشم ک امروز اومد خداس.... .-. 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(28-05-2021، 22:46)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه درس خیلی جالب عمومی درباره تشکیل خلنواده و زندگس زناشوییو...D:

خوبه پس  درود بر تو

نشیی .-.

چ مسخره حتما توشم نوشته گرده افشانی کنید بچه دار شید|: 

دیگه دیر گفتی شدم رفت....

ن اونطوری D:
ولی باحاله میخندیم

نوموخام))):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
ستاره وحید حیدری._.
(((:
(28-05-2021، 22:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_56Telegh_56اون پدربزرگش میشه
https://harfeto.timefriend.net/16219338580642

آتیمرا خودتی دیگه Telegh_01
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــهه عممه!

لعنت بهت حسام لعنتتتتت
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Mohlek
(28-05-2021، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسی به نام دانش خانوادهD:

فعاک. من اینو اصلا تو کلاسشم شرکت نکردم. یه بار گفته بود برین تو ساست نهاد امتحان بدین. اسم دوره ش هم تفاوت های مرد و زن بود که با خوندن جزوه هاش حس انسان های غار نشین بهم دست میداد." زن اگر قوی باشد به روحیه ی لطیفش آسیب وارد می شود و این بد است ". طرف دکتر هم بود اینارو نوشته بود. حالا این نکته ترسناکش نیست نکته اینه بجز یه امتحانش همه رو ۲۰ شدم :|
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(28-05-2021، 22:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=///////////

من همانم که دانه بهت میدادم
من بزرگت کردم
من دلم تنگه=///////

یه گروه زده بود حسین همونی ازش رفت بیرون اول اون من بودم Telegh_01

عههههه سلاااااام 
خوبی؟
چرا رفتی خو 
پس ما زیاد حرف نزدیم زدیم؟ فک نکنم _-_
سسلام به روی ماهت
هی حاجی خوبم
شوما خوبی؟=/
از بالا دستور اود که اگه نرم درس نباید بخونم=////
نه والا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان