امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 22:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در صدر هرم قرار داره حاجیمون  2i8d
امینمههههههههه
Eminem 
B rabbit 
Marshall mathers 
Slim shady 
M&M 
عا ماشالله
این رفیقای مام ۲۴ ساعته شیافن رو اینا

پس که اینطور........ 
انگار سلیقت اینا نیس پس :v 

(28-05-2021، 22:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دوس نداری ب قربونت بشم کراش جان؟): 
مگه کراشا اینکارو واس هم نمیکنن؟ Telegh_44

من میخام به عشقم زندگی کنی:**

واقعا هم نیاز دارم یکی ب عشقش زندگی کنم  Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
(28-05-2021، 22:57)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحشم دادی؟|:
نه فدات بشم
خدانکنه دورت برم
دیدم*-*
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 22:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی ناراحتییت در قلبم فرو رفت

دوازدهم
یو چی؟=//

بیام درش بیارم ؟ ^____^

من تموم کردم بیس سالمه 
در حال حاضر هم بیکار (: 
نه بذار باشه حست کنم=////

مگه چی رفته بودی؟
همه بیکاریم ماشاالله بالاییا خیلی فعالند=/
(28-05-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر اینو ب ما نگفتن شرکت کنید البته دروس معارف گفتن ولی خب اجباری نبود
این استادمون اولا یکم چرت و پرت میگفت ولی کلا طنزه حرفاشم اقریبا درسته ولی درکل شرکت کن میخندیD:

اصلا شکنجه روحی بود ولی خب گفته بود ۵ نمره همینا بود.
من جلسه اول رفتم استاد گفت هر کی تا آخر ترم زن بگیره بهش ۲۰ میدمTelegh_08 ولی من چون خیلی رو درس هام حساسم حتما باید خودم نمره بگیرم و اینجور ارفاق هارو اصلا قبول ندارم واسه همین تصمیم گرفتم تقلب کنم

میخاس یع تنه امار ازدواجو ببره بالا D:
خب دیگ فک کنم توضیح کاملی باشه برااینک چرا شرکت نمیکنی کلاساشو
بگو مردک بزار ببینیم کسی زراتو‌گوش میده بعدا وعده بده
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-05-2021، 22:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابحال نظر نوشتی تو ناشناس؟

یبار یه آهنگ تز زیارت عباس قادری نوشتم
دیگه ننوشتم ناموصا
باز فش ناموصی دادن ؟ Telegh_01
اره یادمهTelegh_01
حسین آنلاینه؟
مدیون منه هرکی این حرفارو میزنه.
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-05-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا ماشالله
این رفیقای مام ۲۴ ساعته شیافن رو اینا

پس که اینطور........ 
انگار سلیقت اینا نیس پس :v 

(28-05-2021، 22:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخام به عشقم زندگی کنی:**

تبریک میگم شما کیس مناسبی انتخاب کردیD:
(28-05-2021، 22:59)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیام درش بیارم ؟ ^____^

من تموم کردم بیس سالمه 
در حال حاضر هم بیکار (: 
نه بذار باشه حست کنم=////

مگه چی رفته بودی؟
همه بیکاریم ماشاالله بالاییا خیلی فعالند=/

Sad

رشته؟ رشتم مدرسه گرافیک بود 
بالاییا کیان؟ -.-*
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(28-05-2021، 22:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:57)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه فدات بشم
خدانکنه دورت برم
دیدم*-*
(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 23:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یبار یه آهنگ تز زیارت عباس قادری نوشتم
دیگه ننوشتم ناموصا
باز فش ناموصی دادن ؟ Telegh_01
اره یادمهTelegh_01
حسین آنلاینه؟
مدیون منه هرکی این حرفارو میزنه.
نمیدونم دیقا
ببین
تو سرورای گیم و اینا
یچیز داریم بنام #sath
ینی سطحت باید بخوره
تو اصن سطحت به فحش و اینا میخوره من بت فش ناموصی بدم بچه ؟
نکن اینکارو
تازه عروسی مثلا -_-
رمز و پسورد مسورد ناشناسمو میدم برو توش ببین چ فحشایی دادن بم ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-05-2021، 23:00)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریک میگم شما کیس مناسبی انتخاب کردیD:

خودشیفته((((:  Heart
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان