امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 23:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعیتارو باید گفت:ngh:

قرارمون یادت نره بری مزدوج شی): 

من به عشق تو وفادارم ازدواج چیه .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-05-2021، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه کراشا چسن 4fvf

این دیگههه خیلیییی چسهههه دلم میخواد بزنمش 
آنکراش شد اصن -_- 

اسم بگو جنازه تحویل بگیر:v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
عه چه جالبه این ناشناسه :| 
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 23:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا یبار که بت فش ناموصی داده بودن
ده نفر ریختن پ.خ که چرا به آرمی فش دادی
الانم هر چی بشه یقه منو میگیرن Telegh_01

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16214381752754
پسوردش یه نقطه بزاری حله

یکی اینجا دوروعه
نه باور کردم!|:
بیخیال
خداوکیلی واس یه فش انقد حرص میخوری ؟
بجای اینا برو علوم بخون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(28-05-2021، 23:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخاس یع تنه امار ازدواجو ببره بالا D:
خب دیگ فک کنم توضیح کاملی باشه برااینک چرا شرکت نمیکنی کلاساشو
بگو مردک بزار ببینیم کسی زراتو‌گوش میده بعدا وعده بده

اتفاقا کلاساش همیشه شلوغ و جنجالیه همه میان بالا بحث های جذاب ازدواجی میکنن دیگه وقت حضورغیاب نداره منم نمیرم

اره کلاس ماه هم ۴۰،۵۰ نفر میا والا ت ی کلاس تخصصی این حجم دانشجو ندیده بودم
مگ سایت حضور نمیزنه؟
(28-05-2021، 22:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 22:07)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمندہ آبجی ھمش مزاحم میشم اون عکسہ رو پیدا کردی؟

خواهش میکنم.
حالا واسه چی میخوایین اون عکسو؟
میفرستم پ.خ

راستش من اون عکسو ب ی بندہ خدا نشون دادم اونم گفت بفرس ک منم سیو نکردہ بودمش و گمش کردم نشد واسش بفرستم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 23:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه جالبه این ناشناسه :| 

https://harfeto.timefriend.net/16219338580642
(28-05-2021، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اهان

همونا  Bc5

بیا در گوشم تو پ.خ بگو :v

تو پ.خ میبین اونا که دسترسی دارن لانتی
امنیت نیس
ترامپ حمله میکنه
(28-05-2021، 23:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دیگههه خیلیییی چسهههه دلم میخواد بزنمش 
آنکراش شد اصن -_- 

اسم بگو جنازه تحویل بگیر:v

وای نه خیلی ضایع میشه بگم.............
یکی دیگه بیاد کراشم بشه|; 

(28-05-2021، 23:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرارمون یادت نره بری مزدوج شی): 

من به عشق تو وفادارم ازدواج چیه .-.

^_____^ خوشحال شدم 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
(28-05-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی اینجا دوروعه
نه باور کردم!|:
بیخیال
خداوکیلی واس یه فش انقد حرص میخوری ؟
بجای اینا برو علوم بخون
شاید برای پسرا چیزی نباشه
اما این فحش ها برای دختر مناسب نیست
بیخیال._.
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان