امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(28-05-2021، 23:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو بله

عوض جانم گفتنشه ها ):

من و تو این حرفارو نداریم باهم

یه دقیقه برمیگردیم عقب

جوووووونم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-05-2021، 23:49)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیبرن 
آخه نه درد داره نه تب دارم میگن هیچی نیست پس
بعد ولی خب چی بگم واییییی
سلامتی مهم نیست واقعا برام من فقط از خرجش میترسم | : 
متنفرم از عربی... قواعد و هیچوقت یاد نگرفتم |: همش با ترجمه قبول میشدم Telegh_01

فوش دادی؟-_______- 
میزنم استامینفونت میکنما 

نه جدی حالا چی هس برای چیه؟
ضد رگ به رگه
قرص یا آمپوله ولی چون شمایی فقط آمپول!

نمیخوام -_- Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16221155002054

:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
خدایا خداوندا به حق این شب عزیز در شب های امتحان تمرکز عطا بفرما چیز میز های غیر درسی نابود بفرما وقت وسیع عطا بفرما مصححی دلسوز عنایت کن نمرات را بیست کن گردن مسبب قطعی برقم بشکن برحمتک یا ارحم الراحمین
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، Ɗєя_Mσηɗ
(28-05-2021، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان جان همینو میخوایم اصن D:
اوخ اوخ :| چیزی نیست مطمئنم ^^ ولی یه دکتر برو
فکر سلامتی باش خرج چیه v:
عربی

نمیبرن 
آخه نه درد داره نه تب دارم میگن هیچی نیست پس
بعد ولی خب چی بگم واییییی
سلامتی مهم نیست واقعا برام من فقط از خرجش میترسم | : 
متنفرم از عربی... قواعد و هیچوقت یاد نگرفتم |: همش با ترجمه قبول میشدم Telegh_01

خودت دست و پا نداری ؟ ._.
بروووو ، ضرر نداره که
لعنتی تو چقد صادقی -____-
برعکس من دوس دارم D: ترجمه زیاد میدادن اره ؟ xD
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 23:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر اینا رو نگو اخرش کابوسش رو می بینی زبون بند میشی دیگه نمیشه درسته کردا! 
کابوس چیه تو دنیای واقعی رقمش بزنیم دیگه :>

(28-05-2021، 23:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو بله

عوض جانم گفتنشه ها ):

این حرفا چیه !برو تو دفتر نقاشیت خجالت بکش عه@-@
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 23:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دقیقه برمیگردیم عقب

جوووووونم

عا اره نداریم xD دلم واسه جونم گفتنات تنگ شد یه لحظه v:
خوبی ؟!

(28-05-2021، 23:59)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرفا چیه !برو تو دفتر نقاشیت خجالت بکش عه@-@

مداد ندارم ، با خونِ تو میکشم vvv:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
نهایت امید اینه:
اگر با دیگرانش بود میلی چرا جام مرا بشکست لیلی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(29-05-2021، 0:03)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 23:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دقیقه برمیگردیم عقب

جوووووونم

عا اره نداریم xD دلم واسه جونم گفتنات تنگ شد یه لحظه v:
خوبی ؟!
حالا گشادش کن
آری آری خوبم
احوالات؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
کیه همش تومار می‌نویسه برام؟-_-
کی هستی-_-؟
(((:
 سپاس شده توسط Medusa ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان