امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 4:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"

شوهرت داره میره امتحان بده چرا هنوز خوابی

ای تف زنتم داره کم کم آماده میشه بره):
بیا از زیر قران ردت کنم

(29-05-2021، 7:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ 141
.__.

تف رو صفتت روانیTelegh_01Telegh_01Telegh_54
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(29-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 4:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"

شوهرت داره میره امتحان بده چرا هنوز خوابی

بیا از زیر قران ردت کنم

خدایان به شما کمک خواهند کرد
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
منم دارم آماده میشم امتحانای بقیه رو جواب بدم Telegh_59 6
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
(29-05-2021، 7:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دارم آماده میشم امتحانای بقیه رو جواب بدم Telegh_59 6

سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، shghyegh
(29-05-2021، 7:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا از زیر قران ردت کنم

انشالله
ولی موندم چی میخوام بنویسم تو برگه
(29-05-2021، 7:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انشالله

ببین....سوال بلدم نیستی یه چیزی توش بنویس...خیلی و نمره اثر داره ._.
کلا برگه ریاضی رو باید سیاه کنی تا نمره بدن
ترکیب سمی 25r30
........
(29-05-2021، 7:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انشالله

من ریاضی ندارم علوم دارم//:
فقط اون شیمی و فیزیک حفظیاتو چیکار کنم عرر
..........
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
الهی قربونت برم که همش پروفایلمو نگاه میکنی4fvf
فردا بچت بدنیا میاد
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
نه میمیرم نه برمیگردم...

(29-05-2021، 7:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترکیب سمی 25r30
........
(29-05-2021، 7:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرمولارو بلدی؟ :/
با منطقت جواب بده ._.
(29-05-2021، 7:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترکیب سمی 25r30
........

با منطقت جواب بده ._.
اره پنجشنبه با د.ع خوندیمD::::::
نمره های کلاسیم زیاده هزار تا هم مثبت دارم امیدوارم توش اثر کنه مردود یا تجدید نشم Telegh_54
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus
(29-05-2021، 7:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 6:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخِیـــــــــش ._.

@shghyegh

سالام مامان گولوم

سلام دخملم شتوری

مامان اَُِ رو بزار ._.

(29-05-2021، 7:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منطقت جواب بده ._.
اره پنجشنبه با د.ع خوندیمD::::::
نمره های کلاسیم زیاده هزار تا هم مثبت دارم امیدوارم توش اثر کنه مردود یا تجدید نشم Telegh_54

دآدی امتحــآنو ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان