امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 7:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترکیب سمی 25r30
........

(29-05-2021، 7:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین....سوال بلدم نیستی یه چیزی توش بنویس...خیلی و نمره اثر داره ._.
کلا برگه ریاضی رو باید سیاه کنی تا نمره بدن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ 142
من ریاضی ندارم علوم دارم//:
فقط اون شیمی و فیزیک حفظیاتو چیکار کنم عرر
..........
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
الهی قربونت برم که همش پروفایلمو نگاه میکنی4fvf
فردا بچت بدنیا میاد
فــدات ژو ژویـی 44
جـــآن چـه روزیـه فـرداع :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
آگهی
@ƤᴏᴏƁᴏи

پیشاپیش تولدت مبارک جیگر^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
کی دلش برام تنگ شده و از دوری من داره گریه میکنه؟Telegh_26
تو ناشناس گفته شدهTelegh_46
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(29-05-2021، 7:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرمولارو بلدی؟ :/  
با منطقت جواب بده ._.
اره پنجشنبه با د.ع خوندیمD::::::
نمره های کلاسیم زیاده هزار تا هم مثبت دارم امیدوارم توش اثر کنه مردود یا تجدید نشم Telegh_54

تو اگه 10 بیاری بت 16 میدن....خبری نیست ._.
(28-05-2021، 18:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 18:02)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت نمیگم ._.
زدم فاز مهربونی
اصن ولش کن
خدانگهدار
مهربونای قبل تو سو تفاهم بودن-.-elec

صد در صد^^dit
نآشِنآسَم(:
(29-05-2021، 8:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دخملم شتوری

مامان اَُِ رو بزار ._.

(29-05-2021، 7:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره پنجشنبه با د.ع خوندیمD::::::
نمره های کلاسیم زیاده هزار تا هم مثبت دارم امیدوارم توش اثر کنه مردود یا تجدید نشم Telegh_54

دآدی امتحــآنو ._.
خخخخ باشه Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Emmɑ
(28-05-2021، 21:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
ریاضی خوندی؟

خونده بودم ولی خب هندسه و مثلات یکم گیر بودم.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-05-2021، 16:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 16:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر وقت میام گ.آ
همه بهم زنگ میزنن نمی‌دونم چرا
شرمنده رفتم دو سه بارم اینجوری شده

عیبی ندارع عزیزم^^

ببخشید دیگه
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-05-2021، 8:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان اَُِ رو بزار ._.

دآدی امتحــآنو ._.
خخخخ باشه Big Grin

دیگه چخبر جوجو؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(28-05-2021، 18:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 14:49)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول اسم
همون اولیه که زدین اخوی
الان اسم تو محمد امین ھستش ن اخوی؟

نه برادر آمین هست
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان