امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 8:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دلش برام تنگ شده و از دوری من داره گریه میکنه؟Telegh_26
تو ناشناس گفته شدهTelegh_46

چطور نفهمیدی که سرکاری بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
آگهی
(29-05-2021، 8:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اشتباه تایپی بوده

نخیر میدونستم فرمی که گذاشته رو میگه.
._.
بله *اشتباه تایپیه
●_________●
بی ادب
وقتی میخوام یکیو اذیت کنم دخالت نکن.
هرچند این حوصله نداره جواب بده تا اذیتش کنم. ■______■
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(29-05-2021، 0:04)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا گشادش کن
آری آری خوبم
احوالات؟
شد v:
شکر منم خوبم ^^
چخبراااا ؟ نبودی دلمون تنگ شد ):

(29-05-2021، 0:05)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمی چیزی دیدی؟
اونا فیلمه ها^^

نه والا ، اون تایم کتاب دستم بود تازه v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(29-05-2021، 8:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا منو شتر کن

خدا میگه شتر گرونه خگوشی موشی چیزی میخوای درخواست نامه کتبی بیار با ۱۰ تا ضامن کارمند و ۱۰ تا کاسب .
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-05-2021، 8:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دلش برام تنگ شده و از دوری من داره گریه میکنه؟Telegh_26
تو ناشناس گفته شدهTelegh_46

ینی سرکاریه
اره بابا
کی دلش برا من تنگ میشهTelegh_01
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(29-05-2021، 8:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
بله *اشتباه تایپیه
●_________●
بی ادب
وقتی میخوام یکیو اذیت کنم دخالت نکن.
هرچند این حوصله نداره جواب بده تا اذیتش کنم. ■______■

△________△

خودتــی!
از اذیت کردن چی بدس میاری خدایی؟
نآشِنآسَم(:
(29-05-2021، 8:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی سرکاریه
اره بابا

اره چون جوک بود اگه تا آخر میخوندیش
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-05-2021، 8:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی سرکاریه
اره بابا

اره چون جوک بود اگه تا آخر میخوندیش
اوهوم ((:
(((:
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
اون فرم ۲۰ تا سوالی رو با چی گذاشتی بده منم بزارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-05-2021، 8:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا منو شتر کن

خدا میگه شتر گرونه خگوشی موشی چیزی میخوای درخواست نامه کتبی بیار با ۱۰ تا ضامن کارمند و ۱۰ تا کاسب .

۲ تومن میگیرم موش تحویل میدم v:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان