امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 11:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه عالی باشی عزیزه دلم ^^
منم خوبم و خسته از چند شب نخوابیدن >.<
امتحانا تموم شه میرم مسافرت ^^

جون تو فقط بخندددد

صبح وقتیه که من از خواب بیدار‌ شم :۷
منطقم سوخت...
بیا روش پماد سوختگی بزنم :۷
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
آگهی
(29-05-2021، 11:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا شماهم اینو گوش بده خستگی بره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.armomusic.ir/1398/09/21/Tes%20-%20Jomeh.mp3

شبیه رضا یزدانی بود:/

رضا تسلا یا تس

این اهنگش خیلی خوبه...
(29-05-2021، 11:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

جون تو فقط بخندددد

واییی بهار
نمیدونی منو مبینا چه ایسگاه شدیم
دیشب خونه مادربزرگم اینا بودیم و من فکر میکردم فردا یعنی امروز یعنی شنبه امتحان ترم زیست دارم
بعد مدرسه منو مبینا یکیه اونم نهمه باید حضوری بره
خلاصهTelegh_01
من ساعت ۹:۳۰بیدار شدم
بعد دیدم همه خوابنTelegh_01
فهمیدم امتحان یکشنبس
بعد مبینا هم رفت مدرسه دید هیچکی نیستTelegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh
(29-05-2021، 8:04)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــدات ژو ژویـی 44
جـــآن چـه روزیـه فـرداع :>

خدانکنه دورت برم*-*
عروسیم خیخیخی

(29-05-2021، 8:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи

پیشاپیش تولدت مبارک جیگر^^

مرسی ژیگر(؛

(29-05-2021، 8:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 7:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره پنجشنبه با د.ع خوندیمD::::::
نمره های کلاسیم زیاده هزار تا هم مثبت دارم امیدوارم توش اثر کنه مردود یا تجدید نشم Telegh_54

تو اگه 10 بیاری بت 16 میدن....خبری نیست ._.

معلم ریاضی که عمرا بده حسود چلغوز
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-05-2021، 11:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منطقم سوخت...

لطف میکنی ._. فایده نداره کامل سوخت..دود شد
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-05-2021، 11:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون تو فقط بخندددد

واییی بهار
دیشب خونه مادربزرگم اینا بودیم و من فکر میکردم فردا یعنی امروز یعنی شنبه امتحان ترم زیست دارم
خلاصهTelegh_01
فهمیدم امتحان یکشنبس
بعد مبینا هم رفت مدرسه دید هیچکی نیستTelegh_01Telegh_01

واییییی Telegh_01
منم یه بار تو مدرسه این اتفاق واسم افتاده بوددد
ولی ادم بعدش خیلی خوشحال میشه
باز مبینای بدبختو بگو که تا مدرسه رفته Telegh_01

(29-05-2021، 11:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):

بیا یکی دیگه برات بخرم ):
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(29-05-2021، 8:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم میگیرم

برادریو در حقم تموم کردی Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(29-05-2021، 11:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 11:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی بهار
خلاصهTelegh_01
فهمیدم امتحان یکشنبس
بعد مبینا هم رفت مدرسه  دید هیچکی نیستTelegh_01Telegh_01

واییییی Telegh_01

(29-05-2021، 11:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):

تا کی تعارف الکی ؟!
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-05-2021، 11:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی بهار
خلاصهTelegh_01
فهمیدم امتحان یکشنبس

واییییی Telegh_01
اونم همینو میگهTelegh_01
+
خودت خوبی^^
چه میکنی؟!
 سپاس شده توسط *VENUS*

واییی بهار
خلاصهTelegh_01
فهمیدم امتحان یکشنبس

واییییی Telegh_01

):

گرونه :/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان