امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(29-05-2021، 18:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجوتسو

قشنگه ببینم؟

(29-05-2021، 18:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناروتو شیپودنه ._.
یا نیس؟
خیلی شبیشه
یس جوجونسو کایسنه*

عه توام میبینی {: 
من خیلی دیر کشف کردم انیمه رو واقعا 

اره...ژانرش رو دوست دارم...

(29-05-2021، 18:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث میشه ترک کنی v:

همش تقصیر بهاره....منطقمو سوزوند...الان غیر منطقی حرف میزنم..خر اونو بگیر
@*VENUS*

من که گفتم بیا واست یه دونه جدید بخرم
تو خودت نخواستی :۷

فک کردم به دردم نمیخوره..بخر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-05-2021، 18:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

السلام علیکم  129f

درود بر شما
احوال شما؟

درود بر رهبر گرامیمون فقط ♡ 
خوبم تو خوبی؟{: 

(29-05-2021، 18:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه ببینم؟

عه توام میبینی {: 

پس میبینم 
اسمشو ب انگلیسی مینویسی؟|:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(29-05-2021، 18:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی معناد بشم کمپ به چه کارم میاد

چه سخاوتمندی

نوشابه؟

باعث میشه ترک کنی v:

"*venus*"
=/////واه معتاد باید پای اعتیادش وایسه=///

منو با بنفشا در ننداز
لعنت اسم بهارو که میگی یاد خودت میفتم=/
(29-05-2021، 18:32)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شما
احوال شما؟

خوبم تو خوبی؟{: 
درود بهش (:
خداروشکر
منم مثه همیشه عالی((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Berserk
@*VENUS*
گریه نکن 36
Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(29-05-2021، 18:32)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شما
احوال شما؟

خوبم تو خوبی؟{: 

(29-05-2021، 18:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس میبینم 

jujutso kaisen
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Berserk
(29-05-2021، 18:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو خوبی؟{: 

پس میبینم 

jujutso kaisen

مرسی جاذاب 
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

(29-05-2021، 18:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجوتسو

قشنگه ببینم؟

(29-05-2021، 18:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناروتو شیپودنه ._.
یا نیس؟
خیلی شبیشه
یس جوجونسو کایسنه*

عه توام میبینی {: 

آره^^
جذابن^^
هرنوعش
من کمیکشونم میخونم^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-05-2021، 18:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث میشه ترک کنی v:

"*venus*"
=/////واه معتاد باید پای اعتیادش وایسه=///

منو با بنفشا در ننداز
لعنت اسم بهارو که میگی یاد خودت میفتم=/

احسنتت!

چرا؟ :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(29-05-2021، 18:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عژب...
انیمه نگا میکنی._.؟

والا دوساله میخوام اتک اف تایتان رو شروع کنم نمیشه ._.

امسال که جوجوتسو اومد...دیگه انشالله شروع میکنیم ._.

وووییی
نمیدونی چه جیگریه این انیمه ._.
من کلشو دیدم کلش که نه تا جایی که اومده فصل چهار^^
خو بگو نبرد با تایتان ._.
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان