امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(29-05-2021، 19:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم برات
اون اسمت تو گوشی بهار بود یادت نیس؟=/

برو بمیر=/

Telegh_01Telegh_01 جرررررررررر
یادم رفته بود کلا
ببین سنگ شو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
(29-05-2021، 19:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

چی شدههههههههه ؟؟؟؟!!!!!!! O.O

کراشم اصلا نمیدونه من وجود خارجی دارمcry girl
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(29-05-2021، 19:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شدههههههههه ؟؟؟؟!!!!!!! O.O

کراشم اصلا نمیدونه من وجود خارجی دارمcry girl

کراش اصلا وجود خارجی نداره فقط یه بازی کودکانس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(29-05-2021، 18:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ایران اوتاکو شدن
خب پس مثل اینکه من آمریکایی ام

نه تو افغانستانی :=/

(29-05-2021، 19:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
گریه نکن 36
Telegh_01

؟؟
داشتی گریه میکردی بدون تو ۴ صفحه رفتن گفتم گریه نکن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(29-05-2021، 19:04)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودت
ماهان دوست ندارم._.
ترکیب اسممون صبارمی جرررر
آصربمایتا

=میر///ب =//

Telegh_01 صبارمی جرررررررتر
اخی بچم*-*

(29-05-2021، 19:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس مثل اینکه من آمریکایی ام

نه  تو افغانستانی :=/
افغانستان عمته-_-
من ترکمD:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، THEDARKNESS
(29-05-2021، 19:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:04)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=میر///ب =//

اخی بچم*-*

(29-05-2021، 19:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افغانستان عمته-_-
من ترکمD:

باشه ترکیه ای!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(29-05-2021، 19:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=میر///ب =//

اخی بچم*-*

افغانستان عمته-_-
من ترکمD:

فرقش چیه افغان عرب همه آدمن یکی بَده به نژاد نیست

(29-05-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Alien

اینو نگا ._.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-05-29_202836_in2f.png

ارررره crying crying

(29-05-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Alien

اینو نگا ._.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-05-29_202836_in2f.png

صب کن ببینم اینو نبینین باو این خلاصه سریاله. کل سریال رو ببینین :/
ناشناس
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق ، Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
اونایی ک میخوان داستانمو ادامه بدم عدد یک رو نقل قول کنن/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(29-05-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی ک میخوان داستانمو ادامه بدم عدد یک رو نقل قول کنن/:

بچه تو ادامه ندادی؟-_-
@"BTS-ARMY"
والا حاجی من روزانه صد ها حرکت پلید و سم انجام میدم Telegh_01
کدومشو میگی ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان