امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(29-05-2021، 20:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 20:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر خیلی خوب موندیا :v

برو اونور نبینمت ._.
به منم نگو مادر
مادر جان
منم جای پسرت دیگه :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
من طلاق میخوام!
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
ی ایده برا داستان رسید ذهنم*-* صبا خیر ببینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(29-05-2021، 20:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طلاق میخوام!
بچه رو میدم بت در عوض مهریه رو ببخش
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-05-2021، 20:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 20:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم
شاید باورش سخت باشه
این جوونا این روزا خیلی خودسَر شدن..

دوره ما ای جور نبود ولی سوار بر قطار تجددددد باید به پیشششش رفت:/
@"Alien" جدی و از شوخی گذشته ی جا خونده بودم نوتلا مخفف نو تل الله هستش
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(29-05-2021، 20:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 20:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم
شاید باورش سخت باشه

دا از خداشونم باشه ناموصا
داماد به این دسته گلی
الله وکیلی کل اسرانو ذره بین بزنی از من پاک تر و بی چیز تر (بی ریا تر ) پیدا نمیشه
والا

از تو پاک تر و بی چیز تر در زمینه ی مادیات البته !
آه در بساط نداری
+
زن دیگه ام داری و بهم گفتن جهیزه رو گرفتی و در رفتی :۷
اخلاقتم که در حد سرسی لنیستر بوده
برو برو
از جلو چشمام برو
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(29-05-2021، 20:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 20:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طلاق میخوام!
بچه رو میدم بت در عوض مهریه رو ببخش

من کل مهریمو میخوام
(29-05-2021، 20:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم
شاید باورش سخت باشه

دا از خداشونم باشه ناموصا
داماد به این دسته گلی
الله وکیلی کل اسرانو ذره بین بزنی از من پاک تر و بی چیز تر (بی ریا تر ) پیدا نمیشه
والا

چپت باید پر باشه نامردا دهن بین شدن! 
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-05-2021، 20:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی ایده برا داستان رسید ذهنم*-* صبا خیر ببینی

خواهش میکنم
=////
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان