امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 4:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 21:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 14k
امتحان دینی داشتم کتابو ول کردم رفتم کمک به زایمان ماهی کردمD:::
به بهههههه ._.
چیا دیدی تعریف کن v:

(29-05-2021، 22:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ._. چقد بی ادبم

نیستتت! حق الدانش اموزه
البته من کلا دوسال اونجا بودم * :|

ولی به هرحال حق داریم ازش ._.

همه زحمتامو داری به باد میدی v:

فک کنم فقط اون دوسال یا نیمچه حقی داشتی ؛ الا مال دانش آموزای الانشه v:
هرچند بنظرم اونا هم حقی ندارن :|

اخه دانش اموزای الانش رنگ مدرسرو ندیدن....
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(30-05-2021، 8:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 8:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه یه آدم انقدر اسم داشته باشه

من که هر وقت هرچی بنویسم پاک میشه پس هرچی اسپم تر بهتر
من میام الان برات توضیح میدم داخل پ.خ

چه علاقه عجیبی به پ.خ داری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
از درس بدم میادp336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(30-05-2021، 8:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 8:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میام الان برات توضیح میدم داخل پ.خ

چه علاقه عجیبی به پ.خ داری
اره پ.خ واسه صحبتای جدی خیلی بهتره

(30-05-2021، 8:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از درس بدم میادp336

منممممم p336
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-05-2021، 6:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 22:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محال نیست که...تا سال 2045 زنده بمون

+

._. محال نیست
ولی به هرحال...سخته....
امیدوارم بشه ._.
ملاقات انوناکی ها -_-
سفد به سیاره نیبیرو -_-
دیدن پرواز اهرام مصر -_-
و یکی از فانتزیام اینه بشینم روی ماه..کرانچی فلفلی بخورم...این یکی از ارزوهام از بچگی بوده ._. سفر به فضا ._.
هی زندگی

نمیشه حاجی.

اگرم بشه برای ما بازم گنگ میمونه .
چون اینجا ایرانه

جاش ما امنیت داریم :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
خدااااا66
همه استادا گاوننن6
هیچ وقت دانشگاه نرین ب درد نمیخورههه66
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-05-2021، 9:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا66
همه استادا گاوننن6

از مدرسه که بهتره ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-05-2021، 9:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 9:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا66
همه استادا گاوننن6

از مدرسه که بهتره ._.

هیچکدوم بدرد نمیخورهp336
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus

خدااااا66
همه استادا گاوننن6

خوبه که. البته حضوری حالش بیشتره
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-05-2021، 9:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 9:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مدرسه که بهتره ._.

هیچکدوم بدرد نمیخورهp336

به درد میخوره ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان