امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 11:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیکلیکلیلی بیا منو از ارایشگاه بردار دوساعته منتظرم//:
با موتورم میام
آبروی منو نبر مرد//:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(30-05-2021، 11:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol
میدونم میدونم (((:
بیخیال
ناراحتم والیبال ایران انقدر ضعیف بازی میکنه چرا اخه چرا؟؟
(موضوع انحرافی)
): فدا سرت بابا
منم واسه فوتبال چقدر حرص میخوردم قدیما ): گریه میکردم حتی ._.
الان میفهمم چقدر خُل بودم
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، THEDARKNESS
(30-05-2021، 11:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:10)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از لحاط تقلب که._.
چرا یه بار تقلبرسووندم D:

از لحاظ جو هر دقعه بعد امتحانا میریم حیاط وسطی (:

خوبه v:

کیف میده نه؟ D:

^^
شما چی؟تقلب میکنی؟^^

اره بابا مخصوصا اگه دژبالت خوب باشه^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 11:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی حرف درست زدم که این دومیش باشه Telegh_01

فقط یه چیز بگمو برم
تو زندگیتون هیچ وقت یک طرفه به قاضی نرید
یعنی همیشه سعی کنین حرفای دو طرفو خوب گوش کنین و بعد قضاوت کنین ((:
اینجوریم نگو ^^
تو همیشه حرفای درستی میزنی
مروووووووو
بیایید ومرا بزنید=/
بکشید
محرومم کنید=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS*
(30-05-2021، 11:35)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نباش ^-^
بیا بغلم *-*

جنگ؟

خودکرده را تدبیر نیست!

من خوب متوجه منظورت نشدم (:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(30-05-2021، 11:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذهناشون درگیره چون من شوهر کردم!

میگم پس دلیل مجرد بودنشون اینه که روی تو کراش زده بودن همشون
آره مگه نمیدونستی؟o_o
امروز ببین چه اشکی میریزن همشون!
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(30-05-2021، 11:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با موتورم میام
آبروی منو نبر مرد//:

هیچی ندارم خب=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 11:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^ رومینا هستم
باید یه چیز بهتر برات پیدا کنم ازینکه دخترا رو با اسم کوچیک صدا کنم حس خوبی پیدا نمیکنم.
اب گرم کن و اتشفشان جالب نیستن.
گربه هم که خز شده
مهد کودکم که نه.
چی صدات کنم تا حالا سوتی چیزی ندادی؟

(30-05-2021، 11:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذهناشون درگیره چون من شوهر کردم!

^^ نه زیاد اهل سوتی نیسم^^
میتونی بم بگی لولو^^لقبمه البته نون بربری هم هس._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-05-2021، 11:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحتم والیبال ایران انقدر ضعیف بازی میکنه چرا اخه چرا؟؟
(موضوع انحرافی)
): فدا سرت بابا
منم واسه فوتبال چقدر حرص میخوردم قدیما ): گریه میکردم حتی ._.
الان میفهمم چقدر خُل بودم

من واسه تیم ملی گریه هم میکردم:|
ولی اون 14 تا گلی که به کامبوج زدیم:|

(30-05-2021، 11:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:35)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودکرده را تدبیر نیست!

من خوب متوجه منظورت نشدم (:

خیلی خوب فهمیدی.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° 42
 سپاس شده توسط *VENUS*
(30-05-2021، 11:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره مگه نمیدونستی؟o_o
امروز ببین چه اشکی میریزن همشون!

._.
جم نبند...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان