امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 12:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

خندت منو کشتــهTelegh_01

ای جان D: ♡
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(30-05-2021، 12:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههیی تهی که یه خوانندس ._.
آرمی میخواد خیانت کنه میخواد بره تهی شهTelegh_01
=////////////////// Telegh_01

خنگ نیسما فهمیدم منظورت خالیه^^

آرمی کجایی که شورت از دس رفتTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 12:21)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:20)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O.O

ಠ_ಠ
نیا سمتم میخورمتاTelegh_01

من اصلا فتیش خورده شدن دارم ^^ 
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از فاز ژپنی بیا بیرون اسم ولقب ایرانی انتخاب کن ._.

بهت میگم  افرا

افرا؟
بهترتر انتخاب کن^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-05-2021، 12:18)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه دیگ استرست رفع میشه ._.

بدتر استرس گرفتم 
فرض کن بریم یهو برگرده بگه متاسفانه توده سرطانیه 6

فیلم هندیه مگ:/
بعد اگرم تشخیص نده میفرسته ازمایش درجا چیو بگه:/
دهن سرویسا آب شدم اصن Telegh_01

پسوردش یه نقطه است :
https://harfeto.timefriend.net/user/16214381752754
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 12:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت میگم  افرا

افرا؟
بهترتر انتخاب کن^^

یوکابد
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 11:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
یذره شعور داشته باش
بهار تولدتو تبریک گفت...ی سپاس می‌تونستی بدی ب ارسالش

البته از آدم بیشعور توقعی نمیشه داشت..
نمیگفتم سر دلم میموند (((:

@*VENUS*
ب قران مجید یدفه دیگه رفتار خوش با این داشته باشی ن من ن تو

خیلی بی عدب شدی.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-05-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خندت منو کشتــهTelegh_01

ای جان D: ♡

ژان میخورمتا  Shy 40

(30-05-2021، 12:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:21)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ಠ_ಠ
نیا سمتم میخورمتاTelegh_01

من اصلا فتیش خورده شدن دارم ^^ 

._. نه گوشتت بدمزست^^

(30-05-2021، 12:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرا؟
بهترتر انتخاب کن^^

یوکابد

همون رومین یا رومی بگو ._.یا خدا
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 12:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن سرویسا آب شدم اصن Telegh_01

پسوردش یه نقطه است :
https://harfeto.timefriend.net/user/16214381752754

حاجی هرچی فحشت دادن بهت بگم همین اول من اصلا شرکت نکردم یعنی ندیدم کی گذاشتی
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان