امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 14:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس مهسا خانوم شمایی^^
خوشبختم عزیزم^^
اره مهساشون منم 14k
منم همینطور ^^

(30-05-2021، 12:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خیلی نزدیک تر×_×

من نمیدونم کارنامه گرفتی پ.خ میبینمتD:

ان‌شاءالله همشو عالی میدی ^^
ترم چند بودی عزیزم؟

خدا خودش آبرومو حفظ کنه D: , چشمم

قربونت جیگر
۴

هاها +_+
چشمت سلامت
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
گشنمههههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط آمین
(30-05-2021، 15:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
عع (:
سلام مجدد
سلام به روی ماهت ^^

(30-05-2021، 15:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت جیگر
۴

هاها +_+
چشمت سلامت

نشی عزیزم -.-
چقد خوب ^^  سخته؟ elec
وی تسبیح به دست صلوات نذر میکند Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 15:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 15:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
عع (:
سلام مجدد
سلام به روی ماهت ^^

(30-05-2021، 15:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت جیگر
۴

هاها +_+
چشمت سلامت

نشی عزیزم -.-
چقد خوب ^^  سخته؟ elec

♡♡
سخت از این نظره ک اسمای عجیب غریب و حفظی داره و سپاس خدای عزوجل ک امتحانا مجازیه(((:

روزی هزارتا4fvf
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 15:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
عع (:
سلام مجدد
سلام به روی ماهت ^^

قربونت جیگر
۴

هاها +_+
چشمت سلامت

نشی عزیزم -.-
چقد خوب ^^  سخته؟ elec
خوبی عزیزم؟^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه پاش باشه اره ._.
حرف میزنم حالا ملت میخوای حرف بزنی یا من برم ادامه بحثم؟بایکی دیگه؟

حرف بزنیم حرف دوست ♡_♡
چند سالته؟ 

(30-05-2021، 13:01)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهلاکِش شدی؟؟ D=

منم چندان مشتاق نیستم گی بشمD:
گفت برو تو صف ینی شهلای اولی واسه من دومی واسه تو
اگرم طاقت نمیاری یدونه بگیریم شراکتیV=
شهلاکش خوب اومدی ریدم ((=

نخیرم من تک پرم
مرتیکه تله چرا نمیای؟

من همیشه خوب میام=)))

من و تو نداریم که+_+
میخواستم زنگ بزنم کارتم شارژ نمیداد-_-

(30-05-2021، 15:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 13:01)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهلاکِش شدی؟؟ D=
تقصیر شماا دوتاستتتتت xD
بی شهلایی داره بیداد میکنه v:

ما بد آموزی داریم=)))
میگن درامدش خوبه
راس میگن ؟=D
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
https://ts1.tarafdari.com/contents/user196737/content-sound/andy_5.mp3

اولین بار اینو تو ۵-۶ سالگی از pmc گوش کردم...
کسی هنو اینارو گوش میده ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(30-05-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین بار اینو تو ۵-۶ سالگی از pmc گوش کردم...
کسی هنو اینارو گوش میده ؟

واییی سممم
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 16:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناشناس
(30-05-2021، 16:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا دیگه رفته تو شناسنامم Telegh_01

Lol
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان