امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 17:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 17:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقاییم؟):
جان
خیلی سخته که همکلاسی زبان کلاس 6 باشه!
تف تو این زندگی
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(30-05-2021، 17:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 17:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان
تف تو این زندگی
خیلی سخته که صفرم نباشیD:
تف
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-05-2021، 16:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهلاکش خوب اومدی ریدم ((=

نخیرم من تک پرم
مرتیکه تله چرا نمیای؟

من همیشه خوب میام=)))

من و تو نداریم که+_+
میخواستم زنگ بزنم کارتم شارژ نمیداد-_-

چیکار ب کارتت دارم میگم تله رو چرا نمیای -_- 
ام ریمیکس جدید دادا برات فرستادم|: 
 سپاس شده توسط z_farhad
(30-05-2021، 17:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 17:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف تو این زندگی
تف
هعی):
عروسیمون نبود امروز؟
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 10:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 5:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
اره میدونم من سال پیش پدردراومد._.
حالا چجوری میدی امتحانا رو ؟ &_&
+ نقل قولت خیلی طولانی بود. ایح )):

(30-05-2021، 6:58)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک عدد نخود سیاه اومد بیرون البته از نخود کوچیکتر=/
تصوراتمو بهم ریختی لعنتی :|

(30-05-2021، 8:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دانش اموزای الانش رنگ مدرسرو ندیدن....

این دلیل نمیشه تو حمله کنی به البالو هاش v:

میشه...با منطق سوخته من جور در میاد...
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
موووووووز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 10:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 8:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاش ما امنیت داریم :|

حسین ریدم بد گند زدم.
ما پشت زدم رو شیشه میز کامپیوتر شکست بعد با چسب ۱.۲.۳ چسبوندمش به نظرت کسی میفهمه؟

(30-05-2021، 9:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاده خو
باید بچه بقل کنم اون موقع ._.

ببین اصلا تا اون موقع شوهر گیرت میاد بعد

یه کهنه ایی چیزی پهن کن
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-05-2021، 17:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 17:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف
هعی):
عروسیمون نبود امروز؟
اره بود

ماشین ددی رو میگیرم میام
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-05-2021، 16:54)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:09)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ.آ بزرگتره ((((:Telegh_01

از پ.خ خسته شدم باو .-.

هوممم این پایینی برات باز میشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.goftino.com/c/ksEuKV

صحیحححح لنتی -_-
عجب بابا :/
اوهوم
14k

چ تفاهمی! عا خب کارت خصوصی بود به آنجا مراجعه کن .----.
بهتر از پ.خ عه!.-.
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(30-05-2021، 17:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راااااااااااحیل:/

Telegh_01
بیچاره راحیل

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان