امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 18:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیارِِِِِِِِِِِِِِِِ

صبر کن مدوسا بیا  دهوات کنه
شما رو دهوا =/ میکنه منو نمیکنه من بچه خوبیم
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
@"BTS-ARMY" سلطان مخ زنی ، نحوه مخ زدن یه آرمی روسی رو میشه شرح بدید Telegh_01

(30-05-2021، 16:17)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدا
رل چیست؟
به دو عدد شاخ میگویند،که اکثرا بین سنین 14تا18سال هستند.???♀Telegh_59 Telegh_01
این موجودات در فضای مجازی به خصوص روبیکا در چنل با پیام رل پی،Telegh_59 Telegh_01
رل کلر پی و... مینویسند ودر گارد ها و گپ های خود فور میزنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
سپس شخص دوم به پی وی مراجعه میکند،تا صحبت کنن وپروف ست انتخابTelegh_59 Telegh_01
کنن،وبعدبیو میگذارند که در ان نام ان احمقی که به پی وی مراجعه کرده استTelegh_59 Telegh_01
را مینویسند،خنم علی،خنم ممد،یا چی چی???♀و بعد مینویسند پا بزن جدا کنی??♀Telegh_59 Telegh_01
و با گیف بوس و بغل ابراز علاقه میکنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
و اگردختر بدبخت روی پسر ریپ بزند ننش گ*دس،وهمچنین پسر روی دختری دیگر بریپد رلش دختری را که رلش روی ان ریپ زده را ب*گا میدهد.???♀Telegh_59 Telegh_01
و بعد به دلیل ریپ زدن روی جنس مخالف کات میکنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
و اکنون چس ناله ها شروع میشود!????♀Telegh_59 Telegh_01
و در چنل های خود با مضمون یکی که درکم کنه پی!????♀Telegh_59 Telegh_01
و چس ناله هارا هر جور که شده به گوش دختر یا پسر میرسانند که حالش بد شود.Telegh_59 Telegh_01
و باید هر طور که شده ینی هر طور که شده باید کل روبیکا بدانند کع کات کردع اند.Telegh_59 Telegh_01
و برای مدت کوتاھی عاف میزنند و در دیگر اکانت خود فعالیت دارند و برمیگردند Telegh_59 Telegh_01
و در این حال یک خ*یع م*ل یا ک*ل*س به پی وی دختر یا پسر مراجعه میکنند.Telegh_59 Telegh_01
و اینجاست که عشق بعدی اغاز میشود.Telegh_59 Telegh_01

n :دمش گرم هرکی اینو نوش??Telegh_59 Telegh_01

هر کی قبول نداره بیاد پیوی ._.

ولی بد سمیه 25r30

داپش تو طینز نیستی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-05-2021، 16:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:01)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم واست تنگ شده بودا ):
منو در انتظار جواب خصوصی گذاشتی لعنتی ._.*
اوهوم عالی ام ^_^
تو چطوری جذاب من؟! &_&
منو ببخششششش >.<

من خیلی غصه دارم امروز ): روز نحسی بود کلا
مثلا روزم اینجوری شروع شد که طوطیم دوباره جوجشو خورد T_T

(30-05-2021، 12:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به افراد مهم.(پادشاها.ارباب ها. مدیر ها. رئیس ها. بالا دستی ها میگن.)

اینا که میگی من نیستم O_O
ما کوچیکه شماییم ^-^
دوباره؟
پراشو بزنTelegh_01

(30-05-2021، 17:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موووووووز

کدوعه 
کدوووو
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
وقتی میگن یه تار موی گندیده تو رو به دنیا نمیدم
سوال پیش نمیاد که مو مگه میگنده؟!
@"Musalick" سمپ چجوریه؟

منظورم اینه که چجوری واردش میشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 18:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 16:17)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدا
رل چیست؟
به دو عدد شاخ میگویند،که اکثرا بین سنین 14تا18سال هستند.???♀Telegh_59 Telegh_01
این موجودات در فضای مجازی به خصوص روبیکا در چنل با پیام رل پی،Telegh_59 Telegh_01
رل کلر پی و... مینویسند ودر گارد ها و گپ های خود فور میزنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
سپس شخص دوم به پی وی مراجعه میکند،تا صحبت کنن وپروف ست انتخابTelegh_59 Telegh_01
کنن،وبعدبیو میگذارند که در ان نام ان احمقی که به پی وی مراجعه کرده استTelegh_59 Telegh_01
را مینویسند،خنم علی،خنم ممد،یا چی چی???♀و بعد مینویسند پا بزن جدا کنی??♀Telegh_59 Telegh_01
و با گیف بوس و بغل ابراز علاقه میکنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
و اگردختر بدبخت روی پسر ریپ بزند ننش گ*دس،وهمچنین پسر روی دختری دیگر بریپد رلش دختری را که رلش روی ان ریپ زده را ب*گا میدهد.???♀Telegh_59 Telegh_01
و بعد به دلیل ریپ زدن روی جنس مخالف کات میکنند.???♀Telegh_59 Telegh_01
و اکنون چس ناله ها شروع میشود!????♀Telegh_59 Telegh_01
و در چنل های خود با مضمون یکی که درکم کنه پی!????♀Telegh_59 Telegh_01
و چس ناله هارا هر جور که شده به گوش دختر یا پسر میرسانند که حالش بد شود.Telegh_59 Telegh_01
و باید هر طور که شده ینی هر طور که شده باید کل روبیکا بدانند کع کات کردع اند.Telegh_59 Telegh_01
و برای مدت کوتاھی عاف میزنند و در دیگر اکانت خود فعالیت دارند و برمیگردند Telegh_59 Telegh_01
و در این حال یک خ*یع م*ل یا ک*ل*س به پی وی دختر یا پسر مراجعه میکنند.Telegh_59 Telegh_01
و اینجاست که عشق بعدی اغاز میشود.Telegh_59 Telegh_01

n :دمش گرم هرکی اینو نوش??Telegh_59 Telegh_01

چرا اطلاعیه برام نیومد 0-0هر کی قبول نداره بیاد پیوی ._.

ولی بد سمیه 25r30

داپش تو طینز نیستی
چرا اطلاعیه برام نمیاد 0-0

عاممم عکسای کیوت از اعضا رو پروف بزار
میکس درست کن ازشون
عکسای آب دهن راه انداز براش بفرست
و اینکه خودتو آرمی معرفی کن آرمی ها با هم به افق میرسند .----.
(30-05-2021، 19:32)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میگن یه تار موی گندیده تو رو به دنیا نمیدم
سوال پیش نمیاد که مو مگه میگنده؟!

مگ زرش درسته ک بخاد مثالش درست باشه:^
(30-05-2021، 12:33)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS-ARMY"

علیک سلام ._.

(30-05-2021، 12:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتیت

خوفی شوما؟

ممنون شما خوبی عزیزم>^^
بسم الله...حتما باید نام کاربریمو سرچ کنم تا بفهمم کسی تگم کرده!
ایششش

سلام سلام ^^
خوبی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 17:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 16:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه خوب میام=)))

من و تو نداریم که+_+
میخواستم زنگ بزنم کارتم شارژ نمیداد-_-

چیکار ب کارتت دارم میگم تله رو چرا نمیای -_- 
ام ریمیکس جدید دادا برات فرستادم|: 

میخوام زنگ بزنم بهت حرف بزنیم خب._.
آخ جوووون
وصلم به سیستم
برم دان کنم+_+
(30-05-2021، 19:36)BTS-ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 18:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داپش تو طینز نیستی
چرا اطلاعیه برام نمیاد 0-0

عاممم عکسای کیوت از اعضا رو پروف بزار
میکس درست کن ازشون
عکسای آب دهن راه انداز براش بفرست
و اینکه خودتو آرمی معرفی کن آرمی ها با هم به افق میرسند .----.

یعنی اینگنه به اقامت روسیه دست میابم؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان