امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 21:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 21:57)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو یه کار ابرومندانه وردار=/

داشت میمیرد=/
نه من میخوام آشغال چی شم
الهی
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(30-05-2021، 22:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 21:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من میخوام آشغال چی شم
الهی

هوست خوندی؟
بلدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 22:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من میخوام آشغال چی شم
الهی

زنت موهاشو زد بهش میاد مگه زشت شده نگاش نمیکنی دلت میاد؟
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 21:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 15:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♡♡
سخت از این نظره ک اسمای عجیب غریب و حفظی داره و سپاس خدای عزوجل ک امتحانا مجازیه(((:

روزی هزارتا4fvf
فک کن تا ترم اخر همش مجازی باشه  :>
کمهههه D:

(30-05-2021، 15:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم؟^^

خوبم ^^ شما چطوری؟!

(30-05-2021، 16:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بد آموزی داریم=)))
میگن درامدش خوبه
راس میگن ؟=D

بچه خودتم بداموزی چیه v:
بشنو و باور نکن vV:
شهلا با اون مشخصات تموم کردیم xD ، از این معمولیا شاید بتونم جور کنم v:

(30-05-2021، 16:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ببخششششش >.<

من خیلی غصه دارم امروز ): روز نحسی بود کلا
مثلا روزم اینجوری شروع شد که طوطیم دوباره جوجشو خورد T_T
هعییی ))):♡♡
اوخی ، خوبه که تموم شد پس p343
ای باباااا ._. چرا میخوره بچه ی خودشو :|

(30-05-2021، 17:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه...با منطق سوخته من جور در میاد...

سوخته چرا ؟ v:

مام خوبیم ._.
چخبر؟^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 22:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوست خوندی؟
بلدی؟
اره خوندمش به حول قوه الهی
هی اره
20 میشی؟=/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-05-2021، 21:27)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 21:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون^^چخبر^^
شکر ^^
بدبختی ^^ تو چی؟ ^^

^^
خوشبختی._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-05-2021، 22:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زد؟=///

جوووووون من زنمو در هر صورتی می خوام=/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-05-2021، 22:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زد؟=///

جوووووون من زنمو در هر صورتی می خوام=/
حوصلشونو ندارمD::::::::::::::
جوووووون بابا تو که خودِ خودِ عشقی
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 21:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 20:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره فک کنم 
مو تجزیه میشه و خب گندیدن هم قسمتی از تجزیه شدنه
البته مطمن نیستم|: 
نمیدونم اصن Bc3

ایشالا دفه بعدی .______.

ممنون  Idea

(30-05-2021، 21:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فیلم پیشنهاد بدین زیبا باشه Telegh_54  نگین اینترستلار

خونه مادربزرگه! 

دیدم
ناشناس
سلــــــــــــــــــــآم ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان