امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 22:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیست عالیه^^
کل کتاب هویتو خوندی فانوسن؟:/
اره فانوسن خوندمش

عافرین به تو میگن بچه ی خوووووب^^
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(30-05-2021، 22:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره فانوسن خوندمش

بزن دست قشنگ رو

(30-05-2021، 21:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیران محترم لطفا بعد از شنیدن صدای بوق پیغام بنده رو بپاکید
بیب بیب قــــــان قــــــــــــــــــــــان

=//////////////////
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-05-2021، 22:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب داشا و آجیا

سام علیکم حاجی

سلام عمه خانوم:v

شنیدم تو این مدت که نبودی کتابای کنکورو درو کردی
راسته ؟ :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 22:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام مرد تنهای بی تی اس :v
ناموصا دست من بود یه موشک میزدم وسط کره :v
خخخ
Butter?

+ حاجی منم خسته شدم از بس آنتیا محو شدن...هر چند وقت یبار یه هیت مانندی بده منم ری اکت کنم یه صحنه خوشمزه ساخته بشه (((((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 22:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن دست قشنگ رو

(30-05-2021، 21:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیران محترم لطفا بعد از شنیدن صدای بوق پیغام بنده رو بپاکید
بیب بیب قــــــان قــــــــــــــــــــــان

=//////////////////

مبارکع
۲۰ شی الهی^^
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 22:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیکم حاجی

سلام عمه خانوم:v

شنیدم تو این مدت که نبودی کتابای کنکورو درو کردی
راسته ؟ :v

بمیر پس عمه تو بودی=///

نشد همه رو درو کنم ولی تا جاییش درو کردم و بذرمو کاشتم
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 22:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

شمالی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 22:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:39)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime

های کیستی ._.

اسممو عوض کردم نشناسید دیگ =))) 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(30-05-2021، 22:55)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ
Butter?

+ حاجی منم خسته شدم از بس آنتیا محو شدن...هر چند وقت یبار یه هیت مانندی بده منم ری اکت کنم یه صحنه خوشمزه ساخته بشه (((((:
ن دیگه من اگه هی هیت بدم هیجان زندگیت میره بالا اوردوز میکنی Telegh_01
میخوای من بگم بی تی اس فلانه و اینا بعد تو پستم گزارش کنی به فنا برم هر هر بخندیم ؟
حال میده ناموصا :v
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-05-2021، 22:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 22:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن دست قشنگ رو

=//////////////////

مبارکع
۲۰ شی الهی^^

ایشالا این یه امتحانو 20 بشم
الهی همه رو بیست بشی=/
 سپاس شده توسط моои

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان