31-05-2021، 8:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-05-2021، 8:54، توسط THEDARKNESS.)
(31-05-2021، 8:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2021، 8:47)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمم مرده جون ندارع:/
سلآم^^
(31-05-2021، 8:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قلب ما شرحه شرحه هم بشه خریدار داره.
میز نداره.
ما که چت میکنیم نمیشه گفت اسکل مگه تماس تصویری میبودش اونم شاید
._.
اتفاقا جا به جا بشیم که همه فک کنن منم ولی اونه ._.
نه دیگه تو چت اینکه دوقولو هستین تاثیر نداره. منم پسر داییم با اکانتم اومده اینجا. البته اون پرو بود زدمش دیگه نیاد
(31-05-2021، 8:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخوام من ازونام که در اینده زن زلیل میشن.
(31-05-2021، 8:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فعلا نه.
میگم باران دهنتو اسفالت کنه ها اذیتم میکنی
باران؟
نیست فعلا:/
مگ خودت زبون نداری؟
شروع کن بسم الله....
+
بچه پرو من خواستگارام صف کشیدن فقط مسئله اینه من قبلا از یکی دیگه خوشم اومده وگرنه تو مسابقات کشوری نبودی ببینی دخترا چطوری شماره میدادن بهمون. گلم بهم دادن. البته گلو مسئول اهدا مدال داد که دخترم بود =/