(31-05-2021، 12:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2021، 12:28)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااای ببین کی ارسالمو ریپ کرده ^ ^
اصن اسمت ک تو اطلاعیه ها میاد سروتونین تو بدنم جاری میشه (((:
جییییییییییییغ ^-^
نمیدونی چقدر خوشحالم که انلاین شدی
بیا برام تعریف کن ببینم
چه خبراااا
واااایییی دخترک جیغ جیغوی منو ^ ^ ، چقد دلتنگتون بودم (:
من بیشتر از قرمز شدن اطلاعیم خوشحالم !
خب خب .. از چی بگم برات عزیزدلم ؟ ^ ^ ، وااااییییی بهار از گرما بدم میاد زود تموم شه این چند ماه ))))):
میخوام غر بزنم برات ._.
امروز صبح امتحان داشتم ، وقت کم بود ، سوالا زیاااد و سخت ! برق هم رفت :| تازه گشنمم بود .. چقد بد بود ):
(31-05-2021، 12:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2021، 12:30)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی میشه خودت درست کنی برام ؟ ):
با کمال میل بانو*-*
با پست میفرستم.___.
فدای تو مهربون ننه ._.
پیتزایی هم که میفرسی پر پنیر باشه ._.
با همه ی مخلفات ._.
(31-05-2021، 12:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2021، 12:34)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درستش همینه عزیزم ، ولش !
من ک برای تموم شدنش لحظه شماری میکنم ، یه لیست بلند بالا دارم برا فیلم و سریال که میدونم آخرش دوتاشو هم نمیبینم :|
از گرما بدم میاد تا میرم بیرون سریع میام خونه ، راسی برا زمستون هم لحظه شماری میکنم :|
درست میشه عزیزم ، درستش کن ((: ♥️
قرار بود هفته بعد شروع بشه-_-
دیروز اصلاحیه اومد ۷تیر شروع میشهo_O
زجرررررر میدن آدمووو
عه چ خوببب._.
من میرم سرکار تابستون._.
منم از گرما بدم میاد مریض میشم همیشه تو گرما|:
انشالله خدا از دهنت بشنوه ((:♥️
واای میفهمم ، عقب جلو کردن تاریخ امتحانات آدمو عاصی میکنه
بگیرین زود تموم شه راحت شیم بریم پی زندگیمون ._.
باریکلا ننه *-*
سرما رو ترجیح میدم ):
توهم یه حرکتی بزن عزیزدل ♥️