امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(31-05-2021، 20:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد._.
چخبر؟^^
Telegh_01
سه تا امتحان دیگه دارم

یوچی؟

(31-05-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر با منی؟

مادر من با تو چیکار دارم=/

یکی^^
چرا همه بنین؟

(31-05-2021، 20:16)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 20:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01کم مزه بریز بچه
._.
دیگه چخبر با امتحانا^^
چشم ^^
همون کلمه ای ک اکثریت بعد گند زدن میگن...
مرگ بر علوم و اجتماعی Bf8

بی ادب با علوم شوخی نکنا Angry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(31-05-2021، 22:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:49)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب بی جواب |: 

حس میکنم اونورشم ی کوچولو درومده |': 
فردا میرم دکتر بالاخره 

ای بابا
اره برو خبرشو بده

میگم حتما 

(31-05-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
یکی ازگربه هام گلوش باد کرده بود ._. بعد فرداش داشت ازش خون میومد

من میترسم بلای گربه هاسرمون بیاد -_-!
بوی گل میاد...گلستانسعدی خوندی؟

دهنتو این چی بود گفتی من همینطوری تو مخمه که توده سرطانیه :| 

))))))): 
نمیدونم شاید فردا بخونم شایدم نه... 
تو چخبر|: به قولمون پایبند موندی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Đęąđ.ğïřł
ولی دارم مقایسه میکنم
فلشخور خوب چیزایی تربیت کرده :| :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(31-05-2021، 20:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 19:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواد به همه بگه ناراحتی واقعی چیع^^
خدا لعنتت نکنه Telegh_01

Telegh_01والا
چرا بنین شماها._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(31-05-2021، 22:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:49)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب بی جواب |: 

پاک شده بود توی آپلود 
ادیت زدم 
گفتم فکر کنم بهم نشون داده بودی اینو 

یکی دیگه بود :} دوتا اینطوری کشیدم :} 
 سپاس شده توسط esiesi ، شـــقآیــق
(31-05-2021، 22:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رنگ توسی تنفر برانگیز است :/

:/ شاید در ورای رنگ‌ توسی
همه رنگا باشه

بلی درست می فرمایید می تواند در ورای آن رنگ مشکی و نارنجی و آبی و بنفش و صورتی باشد:/
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(31-05-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارام تمومه ^^ میرم بخوابم که سرم منفجر میشه الان
والا فقط‌ با پدربزرگه من نبودی شما :۷
بذار چیزی‌ نگمممم

برو بخواب دلبر، راحت باش
این بودنا مهم نیست، مهم اینه که حتی نبودنِ "تو" صد بار از بودن اونا بهتره ((: 
پدربزرگت که نه، ولی خودت تو لیست آرزوهام هستی عزیزم :v
چیزی برای گفتن نیست، تمام چیزی که میخوام و میگم تویی (: 
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° 155
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(31-05-2021، 22:54)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رنگا باشه

بلی درست می فرمایید می توان در ورای آن رنگ مشکی و نارنجی و آبی و بنفش و صورتی باشد:/

:| اره دقیقا
تو همه این رنگارو ترکیب کنی میرسی به خاکستری مایل به توسی
یا همون سیلور :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои
(31-05-2021، 22:54)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رنگا باشه

بلی درست می فرمایید می توان در ورای آن رنگ مشکی و نارنجی و آبی و بنفش و صورتی باشد:/

._.تو مدانی چرا اینا بنن؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои
(31-05-2021، 22:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاک شده بود توی آپلود 
ادیت زدم 
گفتم فکر کنم بهم نشون داده بودی اینو 

یکی دیگه بود :} دوتا اینطوری کشیدم :} 
چه جالب که من قاطی کردم :|
دارم حافظمو از دست میدم احتمالا
دستخوش و خسته ناباشید میگم 
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° 155
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان